2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره ماشالله خوبه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
هفته سی بع بعد خیلی سخته؟

اصلا برا من ک خیلی راحت بود با این ک خیلی چاق بودم و شکمم جلو بود ولی همه کار میکردم این ک میگن انگار هندونه بستی جلو شکمت ونمیتونی هیچکار کردی ادا اطواره

اصلا برا من ک خیلی راحت بود با این ک خیلی چاق بودم و شکمم جلو بود ولی همه کار میکردم این ک میگن انگا ...

مردم همیشه در حال ناله هستن

هر چیزی که انقد ناله کردن تو ذهنمکابوس بود رقتم جلو دیدم واقعا سختی نداره

من الان هفته ۲۷ هستم

همش میگن خیلی سخته خیلی سنگین میشی و ...

اصلا برا من ک خیلی راحت بود با این ک خیلی چاق بودم و شکمم جلو بود ولی همه کار میکردم این ک میگن انگا ...

منم هیشکی پیشم نبوده و از اول خودم کارامو کردم الانم بعضی اوقات تو لگنم درد داره

مردم همیشه در حال ناله هستنهر چیزی که انقد ناله کردن تو ذهنمکابوس بود رقتم جلو دیدم واقعا سختی نداره ...

اصلا اون واسه ناز کردنه ما بی تمرین بلد نیستیم🤣 نمیدونم بند کفششون شوهرشون ببنده و.. فقط سعی کن نمک کمتر بخوری ورم نکنی