2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ددی سایت چیه اجماع ددی های زیر ۱۵ سال؟

و تام بوی ها 🤣

هر مردی بهم درخواست دوستی بده حرومزادس⚠️ حالا هی درخواست بده و مزاحمت ایجاد کن بدبخت این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم

منم فکر کنم دوسال پيش بود رفتم پشيمون شدم فضای خشکی داره انگار کسی داخل سایت نبود حتی مدیرش😂

اره خوب هر جا خانوما باشن مردام سرازیر میشن اونجا دیگه 😂😂😂خدا گفته زنها لطیفن ..مردها خشک😁 ..ددی سایتم بخاطر جنس مرد که فضاش خشکه

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

مسجد معاویه دیگه چیه؟

😂😂هیچی عزیزم آخه بازار شام رو واسه جای شلوغ به کار میبرند اونجا اصلا تاپیک خاصی نیست ولی خیلی درهم برهمه تاپیک بروزش برا یک هفته پیشه🤦🏻♀️

🇮🇷💚

به جاش با محتواس نه بحثای خاله زنکی

حواست هست خودتم وسط همین بحثایی کوچولو 😂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

وای خداروشکر، خداروشکر . خدایا مرسی که از دست این نر های احمق نجاتمون دادی. برگردید همون طویله ی خو ...

چ خبره

یه تنه 💩به همشون که🤣🤣

هر مردی بهم درخواست دوستی بده حرومزادس⚠️ حالا هی درخواست بده و مزاحمت ایجاد کن بدبخت این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم