2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فکر کنم دوسال پيش بود رفتم پشيمون شدم فضای خشکی داره انگار کسی داخل سایت نبود حتی مدیرش😂

اره خوب هر جا خانوما باشن مردام سرازیر میشن اونجا دیگه 😂😂😂خدا گفته زنها لطیفن ..مردها خشک😁 ..ددی سایتم بخاطر جنس مرد که فضاش خشکه

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

به جاش با محتواس نه بحثای خاله زنکی

حواست هست خودتم وسط همین بحثایی کوچولو 😂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

وای خداروشکر، خداروشکر . خدایا مرسی که از دست این نر های احمق نجاتمون دادی. برگردید همون طویله ی خو ...

چ خبره

یه تنه 💩به همشون که🤣🤣

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻

😂😂هیچی عزیزم آخه بازار شام رو واسه جای شلوغ به کار میبرند اونجا اصلا تاپیک خاصی نیست ولی خیلی درهم ...

نه منظور منم همون درهم برهمش بود🤲😂

... 🖤نه آرزویی جز مرگ دارم🖤... 🖤نه چاره ای جز درد🖤...

منم فکر کنم دوسال پيش بود رفتم پشيمون شدم فضای خشکی داره انگار کسی داخل سایت نبود حتی مدیرش😂

وای فقط طرز صحبت کردن اونجا خیلی باحاله کتابی حرف میزنن

هر آنچه مقدر است، خواهد آمد؛ آرام بمان که اضطراب، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمی کند...🤍✨️عضو رسمی انجمن H_T_A