2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماکارونی

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

تخم مرغ آب پز

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

وای توروخدا ب منم ی غذای سبک بگید

توش حبوبات باشه

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، مشاوره میدم 💍متاهل و خوشبخت🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️☺️کاربر سال ۹۶

یه غذای راحت و بی دردسر معرفی کنین

(داروسازم) چو ایران مباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد، به زودی در صور آزادی خواهیمدمید، باافتخار آذری هستم، یاشاسین ایران باشی عزیز آذربایجانیم،

2823
2791
2779
2792