2777
2789
عنوان

پیشگوییییییییی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 35 پست
ستاره هاتون جفته. امید ازدواج هست تا یه وعده امتحانت هم خودت خیلی ترس داری ودرگیرشی ۶۰ درصد امید هست ...

مرسییییی خیلییی لطف کردی

این یه وعده دوره؟ مثلا یه سال؟ یا نزدیک تر

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا چه نیت

سلام عزیزم خوبی؟

من یه روز یه نشونه از خداوند میخواستم در رابطه با موضوعی به من بده.

و مساله ای برام اتفاق افتاد که من همون رو نشونه دریافت کردم.

ولی از اونجایی که همه ی شرایط برام اُکی نبود طول کشید تا از اون نشونه دست بردارم .و بی خیالش بشم.

میشه لطفا به من بگی که آیا اون نشونه واقعی بوده یا اینکه واقعیتی بوده در راه رسیدن به هدفم؟

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
الهی الهی فقط سلامتی عزیز دلم چشمات سالم تاجی رو سرم خواهر انشالله عزیز دلم ذخیره کردم پیامتون رو نت ...

دوست عزیز حتما بخور چشم زخم بخور حضرت مریم بگو برات دود کنن

خصوصا اگه درمان بیماریهات نتیجه بخش نبوده حتما بخور لازمه

حرز جامع همراه و حرز ابودجانه و حرز امام علی پرینت بگیر همرات باشه

به اذن خدا برا تمام بیماریها درمان هست رو اسم کاربریم بزن صفحه اول تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن ان شاالله زودتر از چیزی که فکرشم کنی درمان بشی