2777
2789
عنوان

دعا نویس

124 بازدید | 13 پست

من هیچ اطلاعی ندارم چجوریه ؟

چرا همیشه برای ازدواج میرن سراغشون؟

ما که همیشه درس و امتحان داریم کارمون اوکی نمیکنن ؟😂😂🤭

پیش ما مذهب هر کس به خودش مربوط است ما که هستیم مسلمان اباعبدالله...

تاثیری نداره فقط پول مردم رو میخورن

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو درگیر وابسته نکن فالگیر دعانویس یک مشت خرافه خرافه پول مفت وعده وعید فیک بعدم کافیه اسم مادرت بگی درگاه هات باز بشن تمومه پول فکر اعصاب ایندت داغون نکن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

خودتو درگیر وابسته نکن فالگیر دعانویس یک مشت خرافه خرافه پول مفت وعده وعید فیک بعدم کافیه اسم مادرت ...

اوه چه ترسناکه

اوه چه ترسناکه

درگاه هات ن تنها بسته نمیشه بقیه رو باز میکنه علم توان قدرت تجربه بستن ندارن این وسط تویی که داغون کلافه زجرمیکشی

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

درگاه هات ن تنها بسته نمیشه بقیه رو باز میکنه علم توان قدرت تجربه بستن ندارن این وسط تویی که داغون ک ...

چه جالب نمیدونستم

ممنون از شما

چه جالب نمیدونستم ممنون از شما

در خدمتم مهربانو