2777
2789
عنوان

ترشی کلم قرمز

118 بازدید | 16 پست

دخترا من یادم رفته چجوری درستش میکردم

تااینجاش که خرد کردم ریختم تو آبکش نمک زدم و چنگ زدم یادمه

بعدش تو شیشه بریزم سرکه بریزم؟یا اول بشورمش آب سیاهش که رفت؟

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به ازای هر کلم دو قاشق نمک و دو قاشق شکر میریزم، چنگ میزنم آب بندازه، بعد سرکه میریزم جوری که بیاد تا بالای کلم ها، در ظرف رو میپوشونم یک ساعت بمونه، بعد میریزم تو شیشه و همون سرکه رو میریزم روش

متاسفانه به دیابت مبتلا شدم. اگه کسی رو سراغ دارین که دیابت داشته و تا آخر عمرش بدون عوارض زندگی کرده، بهم بگید. دلگرمم میکنه. آخه من خیلی میترسم چشمامو از دست بدم.

نه نمیخواد بشوری! همون بریز توی شیشه سرکه بریز اگه دوست داری ملس بشه یه کوچولو شکر هم بهش بزن

آررره شکر هم یادم میاد میریختم😂😂بدون گوگل یه دست و پاچلفتی شدم اصلا

مرررسی

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی

من نمک و شکر میزنم بعد نیم ساعت میریزم تو شیشه و سرکه و فلفل اضافه میکنم

مررسی عزیزدلم

من به ازای هر کلم دو قاشق نمک و دو قاشق شکر میریزم، چنگ میزنم آب بندازه، بعد سرکه میریزم جوری که بیا ...

عااا اینجوری تست نکردم علت موندنش تو سرکه چیه؟نرم میشه این مدلی؟من ترد دوس دارم

فقط خرد کن با فلفل و نمک و سیر اگه دوس داری بریز تو ظرف و سره سفید یا سرکه دیگه روش همینچنگ زدن نمیخ ...

اون چنگ زدن یادمه برای این بود که آب بندازه اون آب سیاه باعث بد رنگ شدنش میشه انگار

عااا اینجوری تست نکردم علت موندنش تو سرکه چیه؟نرم میشه این مدلی؟من ترد دوس دارم

راستش اونی که اولین بار بهم یاد داد اینجوری یاد داد، دقیقا یادم نیست دلیلشو ولی نه نرم نمیشه اصلا

متاسفانه به دیابت مبتلا شدم. اگه کسی رو سراغ دارین که دیابت داشته و تا آخر عمرش بدون عوارض زندگی کرده، بهم بگید. دلگرمم میکنه. آخه من خیلی میترسم چشمامو از دست بدم.

راستش اونی که اولین بار بهم یاد داد اینجوری یاد داد، دقیقا یادم نیست دلیلشو ولی نه نرم نمیشه اصلا

مرسی عزیزم امتحان میکنم امروز

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792