2777
2789
عنوان

باه زنان کی خورده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 63385 بازدید | 46 پست

سلام من تنبلی تخمدان داشتم دوماه باه زنان خوردم و سه شیره و رازیانه دم کرده با عسل  زیر نظر دکتر حسینی بودم از شاگردای آقای تبریزیان

ماه دوم روز دوم پریودی رفتم سونو دکتر سونوگراف گفتن مشکلی نداری فولیکول12میل داری میتونی تا سه قلو هم باردار بشی

فقط گفتن کیست ریز داری که معمولا اکثر خانما دارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من بودم بای دوره خوردن باردارشدم ولی من موادشوگرفتم خودم درست کردم

دوست عزیز یه دوره خوردید یعنی چی یعنی یک ماه هر شب خوردید؟ مثلا 30 روز خوردید تا نه فقط توی زمان پریودی خوردید؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
سویق گندم رو میخوردم، باه زنان یه دوره خوردم ولی قبل از ماه های اقدام 

دوست عزیز یه دوره خوردید یعنی چی یعنی یک ماه هر شب خوردید؟ مثلا 30 روز خوردید تا نه فقط توی زمان پریودی خوردید؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
دوست عزیز یه دوره خوردید یعنی چی یعنی یک ماه هر شب خوردید؟ مثلا 30 روز خوردید تا نه فقط توی زمان پری ...

بله یک ماه خوردم 

طریقه مصرفش داخل اینترنت بزنید میاد با روی خود قوطی باه

تو در جان منی و من غم ندارم   خدایا شکرت

خو یکم بیشتر توضیح بدید خدا خیرتون بده 

منم ۲ ماه باه زنان خوردم نتیجه نگرفتم شاید درست استفاده نکردم شما چجوری خوردید؟خالی یا با آبی چیزی؟در کنارش چیا باید خورد؟

سویق گندمم خیلی خوردنش سخته

من ۳ ماه اقدامم.۲ ماه اول طبیعی، اردیبهش ماه تحت نظر دکتر بودم، آزامیش گرفت شوهرم خوب بود. منو گفت pco اما آزمایشم نوشت pco ندارم. قبلا جای دیگه ام سونو رفتم گفتن اوکی هستی و خوبی،نمیدونم چرا دکتر این حرفو زد و کلی دارو داد،کلومیفن،تاموکسیفن،آمپول سینال اف،hcg.خلاصه هرچی تونست داد. منم اخر پریود شدم. اما واقعا پشیمونم که قرصا رو خوردم. من نه بی نظمی پریود دارم نه مشکلی، نگرانم یه دوره قرص خوردم مشکلی برام پیش بیاد.

رفتم عطاری دوسین بهم پیشنهاد داد، ماساژ رحم و تخمدان با روغن سیاهدانه، و باه زنان. گفت دوماه بخور اگه باردار نشدی بیا تا برات پاکسازی رحم انجام بدیم. نگرانم خیلی اگر میتونید منو راهنمایی کنید 

2790
2778
2791
2779
2792