afraaaaaa5689 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 2304 عنوان پريود لعنتي 436 بازدید | 23 پست دو روز مونده پر بشم هورمونام قاطيه سينه هام درد ميكنه دارم ساندويچ ميخورم خود ب خود ب بدبختي هام فكر ميكنم گريه ميكنم عجججججب🤣👌🏻 1404/10/23 | 16:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشمای_خیس عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 636 منم روز ۴ حالم مثل روز اول بدههه فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 istj
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92415 وااای امان از پی ام اس کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
عاشق_ادبیات_ عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 3583 پی ام اسسسس 💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
afraaaaaa5689 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 2304 عزیزم😁ولی خوبه😉 نه بابا برا همه چي گريه ميكنم ما زنا عجب موجوداتي هستيم نق نقو
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92415 الان من دلم میخواد بزنم نگینو ناخون بالابیاره دختره بی معنی کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
rezvanyyy عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2040 منم روز اولمه خیلی دل درد دارم ′′ادم ها گاهی در دریا غرق میشن و میمیرن،گاهی هم تو چشم کسی که دوسش دارن.′′
afraaaaaa5689 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 2304 الان من دلم میخواد بزنم نگینو ناخون بالابیاره دختره بی معنی كيو؟
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92415 كيو؟ دوستمه دختره ی اشغال کار واجب داشتم جواب نداد کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
afraaaaaa5689 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 2304 منم روز اولمه خیلی دل درد دارم درد خوبه من مشكل عصبي پيدا ميكنم
rezvanyyy عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2040 درد خوبه من مشكل عصبي پيدا ميكنم من پی ام اس واقعا تعادل روانی ندارم ′′ادم ها گاهی در دریا غرق میشن و میمیرن،گاهی هم تو چشم کسی که دوسش دارن.′′
afraaaaaa5689 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 2304 دوستمه دختره ی اشغال کار واجب داشتم جواب نداد معلومه صميمي هستين👌🏻🤣
mahpishoonii عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 12323 نه بابا برا همه چي گريه ميكنم ما زنا عجب موجوداتي هستيم نق نقو آره عزیزم من خودمم همین طوریم یعنی از یک هفته ۱۰ روز قبلش 😁😬😮💨ولی اگه نشیم سیستم بدن بهم میریزه