2777
2789
عنوان

یه دقیقه بیایین

144 بازدید | 9 پست

بچه ها من تو شهرمون اکثرا ازم تعریف میشد از چهرم با همه چی ... یروز رفتم پارک شهرمون شهرمون کوچیکه دو تا دختر برگشتن منو مسخره کردن

ازون روز به بعد پامو بیرون نمیزارم اصلا دوست ندارم راجبم نظر بد بدن هی با خودم میگم همه باید نظرشون مثبت باشه در حالی که اینطور فکر غلطه

واقعا ازون روز به بعد حالم خیلی بد شد هی به فکر حرفای بقیم هی میگم خدایا نکنه از من راضی نباشن یا هی با خودم میگم چهره من فقط با میکاپ قشنگه و بدون میکاپ خوب نیست

یجوری اعتماد به نفسم و گرفتن شش ماهه همش زندگیم پر استرس شده دو تا دختر چادری بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم چادر میپوشم ولی دیدم نسبت به چادریا خیلی بده

سیسی تو که دیگه جای خود داری

ولی انصافا یکم اعتماد به نفستو ببر بالا

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

عزیزم اولا : چادری و غیر چادری نداره! ( گندش نکنید)

دوما قرار نیست همه از ما خوششون بیاد !

شاید اصلا با شما نبوده !

( خود من بیرون که هستم دو نفر که دارن صحبت میکنن و میخندن با خودم میگم نکنه به من خندیدن ؟؟؟؟)

سخت نگیر

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

نه آخه خیلی تابلو بود حرکتشون

من خودم چادری ام

ما خانم های چادری بخدا از مانتویی ها کلی حرف میشنویم

من خودم کاری به کسی ندارم! میگن هرکسی رو تو قبر خودش میزارن

یکبار تو خیابون راهم رو داشتم میرفتم ؛ یه دفعه یه مانتویی با دست اومد زد از قصد بهم

شخصیت چادری ها بالا تر از این حرفاست

شمام رو خودت کار کن که با حرف دیگران اینطوری خونه نشین نشی گلم

ول کن پاشو 😀

پاشو به خودت برس برو تا شب نشده بیرون حالت عوض شه

دنیا دو روزه

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷