2777
2789
عنوان

چرا برگشت

263 بازدید | 21 پست

ما خانواده ها هم در جریان بودن ومادرش یهو بعد یک و نیم سال میگفت نه غریبس نمیشه

اینم هرچی اصرار کردم تو تنها هم شده با پدرم صحبت کن اقلا تلاشتو کردی تو دل منم نمی مونه واسه یه ادم اشتباهیی تلاش کردم کلی خواستگار رد کردم هرکارکردم نگف و میگفت اگه تنها بیام قبول نمیکنن مبگن خانواده نداری؟

و از شانس یک ماه نگذشت خواستگار خوب پیدا شد اشنامونم بودانقد همه شرایطش خوب بود نمیتونستم جلو خانوادم وایسم چون خیلی اصرارکردم صبرکنید درست میشه ولی پسره کاری نکرد اوناهم گفتن وقتی هیچ بخاری ازش بلند نمیشه همینو باید حرف بزنی جلو بری من حتی تو اشنایی با ایشون بهش گفتم خیلی دارم اذیت میشم کاری کن و هیچکار نکرد تا کلا ازش ناامید شدم و بعد ۴ ماه با همسرم عقد کردیم حالا دیروز اومده با پدرم حرف زده و ناامید برگشته

واقعانمیدونم گاها مبگم نکنه تقصیر خودم بوده و این عذابم میده من میخواستمش ولی چاره ای برام نذاشتن و توفشار وحشتناکی بودم اون تایم حتی تلفنم جواب نمیداد منطقی حرف بزنیم راه پیدا کنیم..

الان میدونم همه چی احساس نیست و باید به زندگی الانم برسم اما با اومدنش باز منو اواری رو سرم ریخت که باید کلی دردبکشم تا از رو سرم برش دارم و به این رابزم سرسامون بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو وضعیت توام منم ولی با این تفاوت ما راهمون دور بودش و برگشت گفت دوست داشتم الانم دوست دارم

۶ ماه جدا شدیم من خیلییییییی پیگیرش بودم نزاشتم اون نبودمو حس کنه

اونم بحث خانوادش بود

همیشه میگم روزی میرسه پشیمون شه؟

بیخیال بچسب به شوهرت اون اگه خیلی خوب هم بود مادرش نمیذاشت زندگی کنید ،بعد ازدواج مردا خیلی بیشتر حرف خانواده را گوش میدن ،اون عشق آتشین که میگی بعد ازدواج تبدیل به نفرت میشد ولش کن

بیخیال بچسب به شوهرت اون اگه خیلی خوب هم بود مادرش نمیذاشت زندگی کنید ،بعد ازدواج مردا خیلی بیشتر حر ...

بیشترین دلیلم همبنه

مرسی واقعا با این حرفا دلم اروم ترمیشه

مخصوصا مادر اینانتظار داشت پسراش فقط به اون توجه کنن

این پسرا وقتی همین الان نمیتونن جلو مادرشون وایسن بعد ازدواج بدتر هم میشن

خداروشکر کن ک نشد

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️