2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

1015 بازدید | 53 پست

دوستان این شماره ۱۱۰۳۲۲۱۱۰ برای من یک پیام ارسال کرده و متن پیام این است: «شهروند گرامی»

با بررسی به عمل آمده از فضای مجازی و مستند به مواد قانونی 500 ، 512 ، 618 ، 746 قانون مجازات اسلامی اقدام شما در تأیید و انتشار محتوای مجرمانه در فضای مجازی توسط پلیس در حال بررسی میباشد. اولاً بایستی بگم که من در فضای مجازی احل انتشار پیام های که موجب تشویش اذهان عمومی بشه نیستم، می خوام بپرسم که آیا این پیام برای شما هم ارسال شده یا نه، چون من می خواهم با کسی که این پیام رو برای من ارسال کرده به شدت برخورد کنم، خوب نیست که توی این موقعیت یک نفر از مردم سوء استفاده کنه.

ẞànãMżï

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این شماره به نظر نمیاد دست فرد و شخص باشه

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

شاید میخوان یه دستی بزنن

زندگی دیکتاتوری عجب صفایی دارد ، ریختن خون بیگناه عجب بهایی دارد /بهشون حکم داده حمله کنید سمت مردم بیگناه دست به کلت ، ولی فایده نداره دیگه پیری ، ضد ته حتی معلم دینیم ، دزدین همتون طلای ایرانو بردین روسیه لبنان و لیبی ، خلیج فارس شده خلیج چینی

از کجا میدونی شخصه؟

می دونم چون من فعالیتی که موجب تشویش اذهان عمومی بشه انجام ندادم، بعد من دارم داخل تورنتو زندگی می کنم قوانین داخل ایران چه ربطی به من داره

ẞànãMżï

می دونم چون من فعالیتی که موجب تشویش اذهان عمومی بشه انجام ندادم، بعد من دارم داخل تورنتو زندگی می ک ...

منم هیچ فعالیتی نداشتم اصلا

پس شاید اشتباه ارسال شده برامون ممکنه؟

اگر کاری انجام دادی به منم خبر بده من ک چند بار زنگ زدم فتا جواب ندادن هی میگفت ۴ نفر در صف انتظار