sheniz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 12069 عنوان سریال خلیفه 251 بازدید | 7 پست اون ک جدیدن از شبکه های جم پخش میشه چ ساعتی پخش میشع؟ 1404/10/23 | 16:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50228 ساعت ۱۱ شب از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
atefe1234 عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 2176 همون که بازیگرش ایلهان و ایبوکه ان؟ زبان اصلی چند قسمت دیدم جالب نبود به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده. ولی در زمان خودش...
atefe1234 عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 2176 شهر دور و تاشاجاک از بین در حال پخش ها بهترن به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده. ولی در زمان خودش...
sheniz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 12069 همون که بازیگرش ایلهان و ایبوکه ان؟ زبان اصلی چند قسمت دیدم جالب نبود مامانم میخواد من نگاه نمیکنم اسماشونو نمیدونم ، پسره تو فیلم قبلی اسمش میران بود
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50228 مامانم میخواد من نگاه نمیکنم اسماشونو نمیدونم ، پسره تو فیلم قبلی اسمش میران بود اونک خلیفه نیس ک خاهر اون قراره تازه بدن یادم رفته کی شب ببینم اگ چشمم اوفتاد فردا صدام کن بگم از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
sheniz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 12069 اونک خلیفه نیس ک خاهر اون قراره تازه بدن یادم رفته کی شب ببینم اگ چشمم اوفتاد فردا صدام کن بگم ن عزیزم الان چند قسمته پخش شده همون ک حالت قدیمی داره میران زن داره ولی مجبورش کردن ی دختر دیگه رو هم بگیره