2777
2789
عنوان

خیلی بد اخلاقم 😢

126 بازدید | 13 پست

خیلی زود عصبانی میشم

ممکنه هرچیزی بهم بر بخوره

خودخوری میکنم اعصاب خودمو خورد میکنم فکر و خیال فراوان میکنم

کلا خیلی بد اخلاق شدم

از خودم بدم میاد

مامانم اومده بود خونم تا یخچالمو و کمد هامو از نو ریخت پایین مرتب کرد کلی غر زدم سرش که چرا میریزی پایین

لحظه رفتنی گفت عیب نداره هر موقع یخچالتو باز کردی یاد من میوفتی میگی چقدر غر زدم زدم 😔

میخواستم گریه کنم بخدا خودش خسته میکرد عذاب میکشیدم داره کار میکنه !

دوست ندارم این اخلاق رو اما تو یه لحظه سیم هام قاطی میکنه

چیکار کنم ؟

کتابی ؟ دوره ای ؟

😢😢😔😔😔😔😢😔

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

الان فصل زمستونه بلغمت رفته بالا ممکنه کم خون شده باشی قرص اهن بخور سردی ام نخور حل میشه

الودگی هوام هست الان بچه 6 ساله همچین سر ادم داد میکشه انگار به 7 تا بچه اواره خیابونها شده اعصاب نداره

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم به شدت بداخلاق و پرخاشگر شدم این اواخر

مدام به خودم نهیب میزنم ولی باز فایده نداره تکرار میکنم

بچه هم دارم

چقد حساس بودم رو روان بچه هام الان خودم با این اعصاب خراب اذیتشون میکنم ارامش محیطشونو میگیرم

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

منم به شدت بداخلاق و پرخاشگر شدم این اواخرمدام به خودم نهیب میزنم ولی باز فایده نداره تکرار میکنم بچ ...

چاره چیه ؟؟؟؟؟؟

منی که یکسال مامان ندارم اگه کنارم بودی حتما یه سیلی میزدم بهت ، جون مادرت سلامت ولی معذرت میخوام اینو میگم ، تا وقتی داریش قدرشو نمیدونی ولی اگه خدایی نکرده از دست بدی دیگه هیچ کسی تو دنیا تو را اونقدری که مامانت دوستت داره دوست نخواهد داشت

منی که یکسال مامان ندارم اگه کنارم بودی حتما یه سیلی میزدم بهت ، جون مادرت سلامت ولی معذرت میخوام ای ...

خدا بیامرزه

😔خودم خیلی ناراحتم بخدا ناراحتم نه الان !

همون لحظه که بهش گفتم نکنه

خودم فهمیدم چیکار کردم

چاره چیه ؟؟؟؟؟؟

نمیدونم واقعا

فلوکستینم خوردم یه مدت بدتر شدم

کتاب داشتم میخوندم رو خوپم کار میکردم کم کم رو به بهتر شدن بودم که این اواخر هم مسایل شخصی و مالیم ریخت بهم خیلی هم مملکت هم همه چیز دوباره همون اش شد همون کاسه لعنتی

نمیدونم واقعا فلوکستینم خوردم یه مدت بدتر شدم کتاب داشتم میخوندم رو خوپم کار میکردم کم کم رو به بهتر ...

چه کتابی

خدا بیامرزه 😔خودم خیلی ناراحتم بخدا ناراحتم نه الان ! همون لحظه که بهش گفتم نکنه خودم فهمیدم چیکار ...

ممنونم

ازش معذرت خواهی کن بگو مامان ببخشید دست خودم نبود بگو خیلی دوستت دارم ممنون که خونه را مرتب کردی ،اینجوری هم خودت آروم میشی هم مامانت خوشحال میشه و این حس خوب به خودت برمیگرده

چه کتابی

هر کتابی

کتاب خوندن حالمو بهتر میکنه این اواخر پله پله تا ملاقات خدا رو خوندم خیام زیاد خوندم

روانشناسی تکه های یک کل منسجم رو خوندم