2777
2789
عنوان

بیایین لطفاا

95 بازدید | 10 پست

رفتم توی اکانتم تو روبیکا بعد دیدم مامان دوستم برام از تو کانال برام فیلم فرستاد اخه چه جورییی به چی وصله🧑🦯🧑🦯🧑🦯😟😟😲

من نمیتونم چیزی برای خودم و بقیه بفرستم عجبیه واسم فرستاده😬😬

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز تاپیکت بسته شد اینجا پیام دادم

شما مطالعه کن درمورد نشونه های ظهور .۵ نشونه اصلی داره و صدتا فرعی ..از اون فرعی ها خیلیا محقق شده اما اون اصلیا هنوز نه .اونا باید محقق بشه

مادرتم با نی نی سایا اشنا کن بیاد یکم تاپیک حس ششمی بزنه عاشقش میشیم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

عزیز تاپیکت بسته شد اینجا پیام دادم شما مطالعه کن درمورد نشونه های ظهور .۵ نشونه اصلی داره و صدتا ف ...

فقط متن اخرپیامت😁

اون وقت نمیرسه جواب بقیه رو بده همه دعوا میکنن

۴،۵سال پیش با پسرخالم دوست بودم بعد مامانم خبر نداشت،خودش اومد بهم گفت تو با مهدی دوست شدی گفتمش نه بعدش راستشو بهش گفتم😑😬😐

فقط متن اخرپیامت😁اون وقت نمیرسه جواب بقیه رو بده همه دعوا میکنن۴،۵سال پیش با پسرخالم دوست بودم بعد ...

اخه اینا رو مامانا شاخکشون تیزه زود میفهمن .امداد غیبی و اینا نیس .البته خوشم اومد طرفدار مامانتی معلوم دختر خانوم و خوبی هستی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اخه اینا رو مامانا شاخکشون تیزه زود میفهمن .امداد غیبی و اینا نیس .البته خوشم اومد طرفدار مامانتی مع ...

من به مامانم میگم شاخکات و آنتنت فعاله

مرسی عزیزدلم

اتفاقا شوهرمم حس شیمش خیلی قویه🤕🤕😟😬😬😬

من به مامانم میگم شاخکات و آنتنت فعالهمرسی عزیزدلماتفاقا شوهرمم حس شیمش خیلی قویه🤕🤕😟😬😬😬

منم خودم گاهی حسس ششم قوی میشه ولی دائمی نیست

ولی خوب اینم میدونم همه چیزهایی که اون زمان به ادم القا میشه واقعی نیس گاهی تلقینه یا حتی گاهیم حسس ششم در جهت شیطان فعال میشه اینطوری که نیروهای بد و منفی یه چیزایی تو گوشت میگن و باور میکنی

البته اینو درمورد مادرت نمیگم تجربه خودمه

کلا اعتقاد دارم حسس ششم یا درک های بالاتر از سمت ماورالطبیعه هست یه مقدارش درست و یه مقدارش فریب هست