2777
2789

[QUOTE=406591092]دعوای الکی راه انداخت کلی بهم توهین کرد و خوب که من ول کردم ک رفتم اومد به التماس چندین بار جواب منف ...[

تجربه خود منم همینجوری بود دعوای خیلی بدی راه انداخت بعد یه جوری وانمود کرد انگار من مقصرم پیش همه منو مقصر جلوه داد کلی توهین و تحقیر بهم کرد

یه مدت بعد از طرف چندین نفر دنبال اشتی بود درصورتی که وقتی خودمو میدید میگف نه تو دنبال اشتی با منی گردن نمیگرفت

حرفای عادی که میزد کاملا تحقیر بود جوری که من کلا عزت نفسم و از دست داده بودم و هنوزم متاسفانه درگیر تراپی و... هستم

در جست و جوی معنای خویشتن...🌙🌻
چه بازی های روانی انجام میدن بعد وابسته شدن؟

ببین اولاش خیی زیر پوستی تحقیر میکرد بعد کاملا جلو روم تحقیرم میکرد و بدتر جلوی جمع تحقیرم میکرد

هیچ وقت حرفایی که میگف و گردن نمیگرف حتی اگه علیهش مدرک داشتی

دیگه هیج خبری از محبت کردن و اینا نبود

مقصر همه دعوا ها من میشدم

کلا کارهای منو ب ارزش جلوه میده

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شما همه ی حرفامو خوندین به نظرتون طرفم خودشیفته ؟؟خودم بهش شک کردم 😒

بله خوندم میدونین من نمیتونم به یقین بگم خودشیفته هست ولی اینو مطمئن باشین اگه ایثار داشته باشین احتمالش خیلی زیاده تو تله خودشیفته بیفتین

مشاور بهتر میتونن کمکتون کنن من فقط میتونم نشانه هایی که خودم تجربه کردم و بهتون بگم و خودتون قضاوت کنین

بله خوندم میدونین من نمیتونم به یقین بگم خودشیفته هست ولی اینو مطمئن باشین اگه ایثار داشته باشین احت ...

مرسی عزیزم این مورد چون خواستگارمه جز اون دعوای اول چون من جواب منفی دادم چند بار دیگه تکرار نکرده یعنی اون بازی های روانی که گفتین هنوز انجام نداده جز اون یکبار ولی من ترسیده شدم میترسم خودشیفته باشه بعد ازدواج گرفتار بشم

و اینکه من به گفته اطرافیان خیلی مهربونم و خوبی همه رو میخوام احساس میکنم مهرطلبم هستم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍

دقیمت دنبال دعوا هستن بعد کاملا یه جوری وانمود میکنن انگار تو مقصری و اینکه میاد برای آشتی وقیته که ...

دقیقااا من خودم همیشه جذب آدمای خودشیفته میشم

راهکاری داره؟

در دین شما نام خدا هست، خدا نه

مرسی عزیزم این مورد چون خواستگارمه جز اون دعوای اول چون من جواب منفی دادم چند بار دیگه تکرار نکرده ی ...

ه نظرم بهتر بیشتر تحقیق کنین چون متاسفانه زندگی با یه خودشیفته واقعا عذاب اوره

دقیقااا من خودم همیشه جذب آدمای خودشیفته میشم راهکاری داره؟

روی تله ایثار خودت کار کن

و به خودت بگو که قرار نیس همیشه همه رو راضی نگه داری

روی نه گفتن کار کن راحت بتونی نه بگی وقتی واقعا از انجام کاری راضی نیستی

روی اعتماد به نفس و عزت نفست کار کن

متاسفانه آدمایی که درگیر خودشیفته ها میشن عزت نفس خودشون رو از دست میدن و خیلی درگیر خودمقصر بینی میشن

روی تله ایثار خودت کار کن و به خودت بگو که قرار نیس همیشه همه رو راضی نگه داری روی نه گفتن کار کن ر ...

آره دارم روی اعتماد به نفسم کار میکنم

ممنونمم

در دین شما نام خدا هست، خدا نه

آره به نظرتون خودشیفته طرفم؟؟

به نظر من هست

تو کتاب دازک سایکولوجی میگفت افرادی ک ماکیاولی یا خودشیفته هستن دنبال افراد همدل میگردن افراد همدل ادمای مهربونی هستن ک محبت ندیده ان تو زندگیشون و نیازمند محبت هستن، بعد افراد ماکیاولی تکنیک لاو بامبینگ ک شایع ترینشه رو اجرا میکنن تا از طریق اون فرد به خواسته های خودشون برسن

اینجور ک اولش خیییلی محبت میکنن کادو میخرن تا ی مدت زیادی مثلا چندماه، یهو سرد میشن، یهو همچی تغییر میکنه و فرد مقابل ی علامت سوال بزرگ تو ذهنش درست میشه که چرا اینجوری شد و ازونحایی ک افراد همدل کمبود محبت دارن حاضرن برای اون محبت و عشقی ک قبلا دریافت میکردن یا اون حس خوب تن به خواسته ماکیاولی ها بدن، بعد ازون فرد خودشیفته عشق و محبتشو قطره چکونی میکنه تا بتونه از سوژه اش استفاده کنه

بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک