2777
2789
خب توی دوران آشنایی ازدواج که نمیاد اینجوری رفتار کنه رفتار سلطه گرانه مثل چی؟

دوران عقد بروز میکنه البته موردی که من میدونم اینجوری بوده

مثلا بخواد محدود کنه یا حتی نزاره خانوم با فامیل درجه یک رفت و آمد داشته باشه البته این مورد بیشتر از اوایل ازدواج شروع میشه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بیعت نمیکنیم

ماکیاولیسم کتاب روانشناسی تاریکو بخون، راحت میشه تشخیصشون داد کافیه دقیق باشی

این طرفم توی دوران آشنایی شبانه روز ابراز علاقه و محبت میکرد بعد از مدتی من جواب مثبت دادم یهو رفتاراش عوض شد قهر میکرد جواب تلفن نمیداد آخرم یه دعوای شدید راه انداخت الکی و بی خود و بی جهت بعدم گفت همه چیز تمومه به محض اینکه من ول کردم و رفتم دوباره اومد به اصرار و التماس بهم فرصت بده دوباره مثل روز اولش شد به نظرتون خودشیفته؟؟؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولش محبت و مهربانی افراطی دارن جوری که تو بهشون وابسته شی بعد انقد تحقیر و توهین بهت میکنن که عزت نفست به کل از بین میره وهر ازگاهی میان یه محبت ریز بهت میکنن که تو همچنان وابسته اونا بمونی

همش تو نقش قربانی هستن هیچ وقت معذرت خواهی نمیکنن اگه بکنن هم میگن ببخشید این کارو کردم ولی خودت باعث شدی من این کارو بکنم

توی دعوا فقط به ضعف های طرف حمله میکنن

در جست و جوی معنای خویشتن...🌙🌻
اولش محبت و مهربانی افراطی دارن جوری که تو بهشون وابسته شی بعد انقد تحقیر و توهین بهت میکنن که عزت ن ...

حرفامو خوندی ؟به نظرتون طرف منم خودشیفته؟

این طرفم توی دوران آشنایی شبانه روز ابراز علاقه و محبت میکرد بعد از مدتی من جواب مثبت دادم یهو رفتار ...

دقیمت دنبال دعوا هستن بعد کاملا یه جوری وانمود میکنن انگار تو مقصری

و اینکه میاد برای آشتی وقیته که حس میکنه ممکنه از دستت بده معذرت خواهی واقعی نیس

ضمنا آدم های دارای روحیه ایثار و مهرطلب بیشتر طعمه افراد خودشیفته هستن

دقیمت دنبال دعوا هستن بعد کاملا یه جوری وانمود میکنن انگار تو مقصری و اینکه میاد برای آشتی وقیته که ...

دعوای الکی راه انداخت کلی بهم توهین کرد و خوب که من ول کردم ک رفتم اومد به التماس چندین بار جواب منفی دادم ولی نمیره و اینکه دو سه ماه بعد اون ماجرا دیگه تکرار نکرده تون رفتارشو حالا موندم خودشیفته هست یا نه

خب توی دوران آشنایی ازدواج که نمیاد اینجوری رفتار کنه رفتار سلطه گرانه مثل چی؟

در کل تا یه مدتی میتونن نقش بازی کنی اون تا وقتی که تو کامل بهش وابسته شی همین که بفهمه وابسته شدی دیگه تموم بازی های روانی بدتر میشه

در کل تا یه مدتی میتونن نقش بازی کنی اون تا وقتی که تو کامل بهش وابسته شی همین که بفهمه وابسته شدی د ...

شما همه ی حرفامو خوندین به نظرتون طرفم خودشیفته ؟؟خودم بهش شک کردم 😒

در کل تا یه مدتی میتونن نقش بازی کنی اون تا وقتی که تو کامل بهش وابسته شی همین که بفهمه وابسته شدی د ...

چه بازی های روانی انجام میدن بعد وابسته شدن؟