monn مدیر استارتر عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 592 عنوان قرص اورژانسی تنسی 114 بازدید | 9 پست دوستان این قرصع خوبه ؟ یابرند های دیگه هم هست بعد این که ممکنه باعث به هم ریختن پریود بشه،؟؟؟ 1404/10/23 | 15:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m__kalbim عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 11129 من ی بار خوردمتا دوماه همه چیم بهم ریخت 🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 24668 گلم ۸ تا ال دی با هم میشه اورژانسیمعلومه ک پریودت و زندگیت بهم میخورهاسمش حتی روشهاورژانسیمیخوام بگم بعدا نگی چرا پریود نشدم هنوزکلا بهم میزنه الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
monn مدیر استارتر عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 592 من ی بار خوردمتا دوماه همه چیم بهم ریخت وای راهی نداره انجام بدم هیچ وقت نمیخوردم این سری مجبور شدم 😭😭😭 وقتی به هم میریزع خوب از کجا متوجه میشید مشکل دیگه نیست
monn مدیر استارتر عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 592 بهم میریزه با اورژانسی حالا هر مارکی باشه وای راهی نداره انجام بدم هیچ وقت نمیخوردم این سری مجبور شدم 😭😭😭 وقتی به هم میریزع خوب از کجا متوجه میشید مشکل دیگه نیست کاش نمیخوردم چون من واقعا ادم حساسی ام پریودم که به هم میزیزه واقعا ذهنم اشفته میشع
m__kalbim عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 11129 وای راهی نداره انجام بدم هیچ وقت نمیخوردم این سری مجبور شدم 😭😭😭 وقتی به هم میریزع خوب از کجا متوج ... چون تا قبل اون همه چی سرجاش بوده بعد خوردن قرص همه چی بدن تغییر میکنه 🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀
nargessssi عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3427 وای راهی نداره انجام بدم هیچ وقت نمیخوردم این سری مجبور شدم 😭😭😭 وقتی به هم میریزع خوب از کجا متوج ... ممکنه به خونریزی بیفتی یا پریودت قطع بشه چند وقت بگذره اوکی میشه
monn مدیر استارتر عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 592 ممکنه به خونریزی بیفتی یا پریودت قطع بشه چند وقت بگذره اوکی میشه این درسته که میگن حتما یع هفته بعدش باید پریود بشی و اگه نشد نشانه بارداریه؟
nargessssi عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3427 این درسته که میگن حتما یع هفته بعدش باید پریود بشی و اگه نشد نشانه بارداریه؟ نه لزوما چون ممکنه عقب بیفته باردار هم نباشیاگه یک هفته نشدی تست بارداری باید داد