2777
2789
عنوان

خودشیفته

147 بازدید | 13 پست

از کجا بفهمیم خواستگارمون خودشیفته هست یا نه؟آخه میگن خودشیفته ها اول رابطه خیلی ابراز علاقه میکنن و بعد ازین رو به اون رو میشه اخلاقشون

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍

خب ببین به دستاوردهات چطور نگاه میکنه اهمیت میده یا کوچیک میشماره

راجب خودش چی میگه بزرگ نمایی میکنه یا تواضع داره

چقدر صداقت داره تو دعوا اشتباهش میپذیره یا میندازه گردن تو

همین که آگاهی به این قضیه عالیه چون خودشیفته خودشو لو میده ولی خیلیا نمیدونن و به امید خوب شدن ازدواج میکنن ولی نمیدونن خودشیفته خوب نمیشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خب ببین به دستاوردهات چطور نگاه میکنه اهمیت میده یا کوچیک میشماره راجب خودش چی میگه بزرگ نمایی میکنه ...

دستاوردهای منو بزرگ میشماره ولی خودشم خیلی قبول داره به شدت ابراز علاقه میکنه ولی یکبار توی بحث و دعوا خیلی بهم بی احترامی کرد و تحقیرم کرد بعد اون ماجرا چون من جواب منفی دادم برگشته به همون ابراز علاقه شدید ولی من دلم صاف نمیشه میترسم خودشیفته باشه

از خودش زیاد عکس میگیره زیاد عکس مجازی از خوش میزاره مرتب پروفایل عکس خودش عوض میکنهخیلی منم منم میک ...

نه اینا نیست ولی خودشو خیلی قبول داره شدید

دیگه چه علائمی داره

این یه علامت خطره که تودعوا بهت بی احترامی کرده هوشیار باش

آره خودمم ترسیدم از کجا بفهمم واقعا خودشیفته نباشه ابراز علاقه هاش الکی نباشه ازدواج نکنم باهاش

نه اینا نیست ولی خودشو خیلی قبول داره شدید دیگه چه علائمی داره

باید خیلی باش رفت و آمد کنی تا بفهمی

اگ دروغ میگ درمورد خودش یا شغلش یا توی ورزش رو بزرگتر از اون چیزی ک هست جلوه بده مثلا بگ من استادم همه زیر دستمن بدون من نمیتونن من همه چیرو میچرخونم

ب دیگران وعده الکی میده سرکارشون میزاره

آخرش هم ببینی هیچ پخی هم نیست😅

بسختی میشه شناختشون چون شخصیت پیچیده دارن ی جور دروغ میگن باور میکنی خیلیییی تحقیق کن

باید خیلی باش رفت و آمد کنی تا بفهمی اگ دروغ میگ درمورد خودش یا شغلش یا توی ورزش رو بزرگتر از اون چی ...

دروغگو نیست ولی از همون روزای اول شروع کرد ابراز علاقه شدید ۲۴ زنگ و پیام و تماس تا روزی که من جواب مثبت دادم یهو رفتاراش عوض شد بی محلی میکرد قهر میکرد تلفنام جواب نمیداد آخرم یه دعوای شدید راه انداخت گفت همه چیز تموم و خوب من دیگه نخواستمش دوباره اومد جلو و شروع کرد به اصرار زیاد و فرصت بده بهم و همون رفتارای اول رابطه الان موندم چکار کنم با این

خودشیفته هست؟