2777
2789

۲۲ روز دیگه سه سالش میشه هنوزم زیادی گریه میکنه اگه وسیله که میخاد پیدا نکنه یا کلا چیزی که بخاد نشه البته فقد با من اینطوره با بقیه نه بخصوص اگه منو نبینه اروم میشه صداشم هم در نمیاد نمیدونم طبیعیه یا نه از نظر روانشناسی میگن طبیعیه

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببندش ب درخت و بزنش 😂😂😂شوخی کردم

اینقد گریه میکنه هی بهونه میورد از صبح تا الان که لحنم باش تند شد گرفت خوابید دلم براش سوخت

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بچه منم همین سنه،بیش از حد اذیت میکنه چه میشه کرد طبیعت سنشونه بچه من تو خواب خیلی اذیت میکنه یعنی کم میخوابه بهانه هم میگیره

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

باید آروم باهاش صحبت کنی فرصت بدی حرفتو متوجه بشه

دعواش نکن و هر روز دو تا کتاب براش بخون ... و باهاش با آرومی صحبت کن ازش سوال بپرس بغلش کن توی روز

وقتی چیزی رو میخواد و قرار نیست بخری باید براش توضیح بدی که ما اینو نمیخریم یک وقت دیگه میخریم و جیغ زد و اینا نباید به رفتارش توجه کنی دو جمله مختصر باید باهاش صحبت کنی و تمام دیگه واکنش نشون ندی

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️

این که با شما این جوریه کاملا طبیعیه و حتی یه جورایی نشونه خوبیه. شما رو به عنوان نقطه امنش شناخته. کسی که هرچقدر کج خلقی کنه بازم از محبتش کم نمیشه. بچه ها معمولا جلوی دیگران بدرفتاری ندارن مگه تو موارد حاد. فقط پیش نقطه امنشون که معمولا مادره این جوری میشن. تو این سن هم این رفتارها نرماله.

این که با شما این جوریه کاملا طبیعیه و حتی یه جورایی نشونه خوبیه. شما رو به عنوان نقطه امنش شناخته. ...

اخه اطرافیانم میگن نرمال نیس و تو لوسش کردی منم خوندم طبیعیه رفتارش ولی بقیه منو به وسوسه انداختن

vmess://eyJ2IjogIjIiLCAicHMiOiAiQFRlbGV0bzFfYm90IiwgImFkZCI6ICJ4Lm1yLXBpbmttYW4uYmx1ZSIsICJwb3J0IjogMjAzNjMsICJpZCI6ICIwOTM2MzY2OS01Njk4LTRlM2UtOTUwZi0xZjk0NGM3MjQzNmUiLCAiYWlkIjogIjAiLCAic2N5IjogImF1dG8iLCAibmV0IjogInRjcCIsICJ0eXBlIjogIm5vbmUiLCAiaG9zdCI6ICIiLCAicGF0aCI6ICIiLCAidGxzIjogIiIsICJzbmkiOiAiIiwgImFscG4iOiAiIiwgImZwIjogIiJ9