2777
2789
عنوان

خیلی تنهام خیلیییی

206 بازدید | 10 پست

برعکس شما که دوست ندارین من همه ی دوستام عاشقمن ولی خانوادم ازم بدشون میاد مامانم یاهام صحبت نمیکنه پدرمم پرخاش گری میکنه خواهرم از من دلسر شده حتی حاضر نیست یک کلمه باهام صحبت کنه فقط با خواهر کوچیکم خوبیم هم من اونو دوست دارم هم اون منو ولی دلم خیلی شکسته دلم میخواد ساعت ها گریه کنم عرضه ی خودکشی ندارم چند باری بهش فکر کردم ولی نمیتونم انجامش بدم فقط بخاطر خاهر کوچیکم کع انقدر بهم وابستست دلم براخودم میسوزه حالم واقعا بده دلم میخواد بمیرم کاش خدایا خودت زودتر دست بع کار شی تا من دست به کار ناجوری نزدم😭😭😭

مال من برعکسه خانوادم دوسم دارن همه ازم متنفرن و دوستای درست و حسابی ندارم🤦🏻♀️

کاش اینجوری بود اخه همه ی پشتوانه ادم خانوادشه یه روزی همه ی دوستا میرن این خانوادس که میمونه برا ادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش اینجوری بود اخه همه ی پشتوانه ادم خانوادشه یه روزی همه ی دوستا میرن این خانوادس که میمونه برا اد ...

شنیدی میگن خدا بندش رو نمیتونه راضی کنه

منم همینم اتفاقا منم با برعکسش موافقم حس میکنم دوست مهم تره💔😒

شنیدی میگن خدا بندش رو نمیتونه راضی کنهمنم همینم اتفاقا منم با برعکسش موافقم حس میکنم دوست مهم تره💔 ...

یکم فکر کن ببین اخرش کی میمونه باهات تو حتی بمیری بهترین دوستتم که باشه یه روزی یادش میره و با یکی دیگه دوست میشه ولی به نظرت مادرت یادش میره بلانسبت مرگتو؟ نه حتی اگه صدتا بچه دیگه هم داشته باشه در هرضورت حد وسطش خوبه نه نه از این ور بوم بیوفتی نه از اونور بوم

صبر کن مطمئن باش درست میشه خودمم طرز فکر خودتو داشتم ولی زندگیم ۱۸۰ درجه متحول شد الان به فکر هایی ...

ینی چه طوری قراره عوض شه من واقعا نمیتونم دیگه از این همه بی توجهی خسته شدم دیگه نمیکشم😥

یکم فکر کن ببین اخرش کی میمونه باهات تو حتی بمیری بهترین دوستتم که باشه یه روزی یادش میره و با یکی د ...

ببین من تک فرزندم بعد ۱۹ سال به دنیا اومدم برای همین مامان بابام ارزش قائل میشن ولی خب من قبلا خواهر برادر دوست داشتم اما ندارم

از بچگی یدونه هم دوست خوب و واقعی نداشتم و همیشه حسرت یه رفیق خوب که خوشحالم کنه مونده تو دلم برای همین خیلی حسرت کسایی رو که کلی دوست دارن رو میخورم

علاوه بر این دوستای عوضی هم که یکی دو تا دارم اونا هم حسود و دورو ان ازم متنفرن

و خیلی احساس تنهایی و منفوری میکنم 💔