2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اين قرص شيمياييه يا گياهي، خارجيه يا ايراني؟ قيمتش چنده

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
گیاهی ایرانی قیمتش 10000

آها ، فكر نكنم جواب بده

من قرص آديوس گرفتم، ٣٠ تاشو ٢٨٠ تومن،، الان ٤ تاش مونده فقط،،،، روزي يكي خوردم، ٥ كيلو كم كردم و يه سايزم كم كردم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
گیاهی ایرانی قیمتش 10000

توی همین سایت خیلییی ها خوردن و راضی بودن

خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍 
آها ، فكر نكنم جواب بده من قرص آديوس گرفتم، ٣٠ تاشو ٢٨٠ تومن،، الان ٤ تاش مونده فقط،،،، روزي يكي خو ...

از چه سایتی خریدی؟ من خواستم بخرم انقد همه گفتن ول کن عوارض داره ترسیدم نخریدم

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

من خودم الان یه ماهه قهوه سبز می خورم و کالری شماری می کنم هر روزم یک ساعت پیاده روی 4 کیلو کم کردم

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎