planet_000 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2975 عنوان فیلم دونگی 275 بازدید | 27 پست این فیلم موضوعش چیه تلوزیون داره میده میخوام ببینم برای سلامتیم صلوات بفرست.متشکرم! کاربری دست ۲ نفره. 1404/10/23 | 14:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 3832 سرگذشت دختری به اسم دونگی که زن امپراطور میشهخیلییییی قشنگه..... دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه 🐝🗿✨🍯 🧸✨ ...🧸✨🤌🏻عضو رسمی انجمن H_T_A🤌🏻✨🧸
normalgirl عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 2786 نگا کن متوجه میشی مث اکثر فیلمای کره ایه این سبکی طرف اول خدمتکاره بعد شاه عاشقش میشه تویی ک این امضا رو داری میبینی خیلی خوشگلی بوس ب دماغت💃🎀
planet_000 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2975 نگا کن متوجه میشی مث اکثر فیلمای کره ایه این سبکی طرف اول خدمتکاره بعد شاه عاشقش میشه اووو دوس دارم اینجوری😂 برای سلامتیم صلوات بفرست.متشکرم! کاربری دست ۲ نفره.
شقایق_مهربان عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 2506 در مورد یه دختر خدمتکار هست که به واسطه هوش وجسارتش توی قصر مقام میگیره و مورد توجه امپراتور قرار میگیره یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔
ani8203 عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 11599 واااای این فیلم کراش من بود جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱
normalgirl عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 2786 اووو دوس دارم اینجوری😂 باحاله نگا کن تویی ک این امضا رو داری میبینی خیلی خوشگلی بوس ب دماغت💃🎀
izenit عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2349 کاش من جای تو بودم😂🥲 نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
planet_000 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2975 سرگذشت دختری به اسم دونگی که زن امپراطور میشهخیلییییی قشنگه..... پی ببینمولی فکر کنم خیلی جلو باشه تو تلوزیون اوایلش نیس برای سلامتیم صلوات بفرست.متشکرم! کاربری دست ۲ نفره.
planet_000 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2975 چقدر تکرارشو میدن دیگه حالمونو بهم زد خب واسه کسایی مثه منکه ندیدن😐😂 برای سلامتیم صلوات بفرست.متشکرم! کاربری دست ۲ نفره.
planet_000 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2975 کاش من جای تو بودم😂🥲 چرا😭😂 برای سلامتیم صلوات بفرست.متشکرم! کاربری دست ۲ نفره.
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 3832 کاش من جای تو بودم😂🥲 من از وقتی چشم باز کردم داشتم دونگی می دیدم🤣😂 دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه 🐝🗿✨🍯 🧸✨ ...🧸✨🤌🏻عضو رسمی انجمن H_T_A🤌🏻✨🧸
izenit عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2349 چرا😭😂 خیلی خاطره دارم ازش تو بچگی ، عاشق سریالش بودم🥲 نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY