2777
2789
عنوان

زشت بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی خواه ناخواه اعتماد به نفس آدم پایین میاد

نیاد پایین.ما این دنیا یه بار میاییم بخاطر این چیزا بخوایم خودمون رو ناراحت کنیم ظلم به خودمونه.ضمن اینکه شاید اون به خودش میرسه(دارم میگم شاید)یا لباس های عجیب غریب می پوشه(شاید).اینام هست.

نیاد پایین.ما این دنیا یه بار میاییم بخاطر این چیزا بخوایم خودمون رو ناراحت کنیم ظلم به خودمونه.ضمن ...

تیپ و استایل در یه حد میگم که همه میگن ظاهری در یه حد هستیم ولی من میگم چهره ای اون جذاب تره واسه آقایون

اگه عکس میزاشتم متوجه میشدین واقعا در یه حد هستیم ولی خوب

آخه من کیم که بخوام قضاوت کنم که کی خوشگلتره.انقدر خودت رو اذیت نکن بخاطر این چیزا.

نه نمیخوام بگم کی خوشکل تره کلی میخواستم عکس بزارم که واقعا من ضعیف نیستم

تیپ و استایل در یه حد میگم که همه میگن ظاهری در یه حد هستیم ولی من میگم چهره ای اون جذاب تره واسه آق ...

پس شانسیه.چون یکبار این اتفاق افتاده دلیل بر این نمیشه که اون جذاب تره.اگر چندین بار پشت سر هم اتفاق بیفته باز یه چیز.من به عنوان یه پسر برام اهمیت نداره چهره م آیا جذاب هست یا نه.چهار میلیارد زن تو این جهان وجود داره باید یه نفر از چهره من خوشش بیاد.توام همینجوری فکر کن.

نه نمیخوام بگم کی خوشکل تره کلی میخواستم عکس بزارم که واقعا من ضعیف نیستم

من نگفتم ضعیفی.فقط گفتم انقدر خودتو خورد نکن بخاطر همچین چیزی.پسرا خیلی راحت تر از اون چیزی که فکرش رو کنی جذب یه زن میشن 😂😂

من نمیدونم.ولی اگر سنت پایین بود من این رو میدونم پسرا جذاب خانومای سن بالا میشن(اینکه چرا چندین دلی ...

اسکل میگه دختر خالم نه خاله

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
شما سنت چقدره؟اگر خاله بالای سی ساله و تو کمتر از 25 سال این حدودا سن داری طبیعیه که مردا جذب خالت م ...

پشمام

پس چ راحت جذب مادرای هم دیگه میشید پسرا

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉