2777
2789
عنوان

زشت بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 56 پست
پس اون دلیلی که من فکر میکردم نبود.احتمالا همون دلایلی که دوستان گفتن.اعتماد به نفس این چیزهاست احتم ...

میدونی فکر میکنم چهره اش پسر پسند تر هست جذابیتش واسه مردا بیشتره

نگران نباش از خدا بخواه اونم از ته دل نه با شک و تردید

میدونی واقعا زشت نیستم همه هم میگن خوشکلی ولی نمیدونم چرا اینجوریه مثلا هر جا میرم میگن خوشکلی ولی خوب....

حتی به لحاظ ظاهری با دختر خاله ام در یه حد هستیم ولی شاید نگاه مردا فرق میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی فکر میکنم چهره اش پسر پسند تر هست جذابیتش واسه مردا بیشتره

نه عزیز.ربطی به این چیزا نداره.من به عنوان یه پسر دارم بهت میگم.هر پسری از هر ده تا زنی که میبینه در بدترین حالت هفت هشت زن رو بهش جذب میشه و خوشش میاد و اصلا این یک چیز غریزی هستش.صورت جذاب و معمولی هم نداره.

نه عزیز.ربطی به این چیزا نداره.من به عنوان یه پسر دارم بهت میگم.هر پسری از هر ده تا زنی که میبینه در ...

پس علتش چیه ؟؟؟؟ منی که به لحاظ ظاهری ضعیف نیستم چرا خواهان ندارم ببین نه اینکه نداشته باشما ولی کیسای جالبی نیستن ولی اون بهترین کیسا رو داره

پس علتش چیه ؟؟؟؟ منی که به لحاظ ظاهری ضعیف نیستم چرا خواهان ندارم ببین نه اینکه نداشته باشما ولی کیس ...

من نمیدونم.ولی اگر سنت پایین بود من این رو میدونم پسرا جذاب خانومای سن بالا میشن(اینکه چرا چندین دلیل داره و طولانیه)حتی اگر تو قیافت خوشگل تر از خالت باشه ولی تو گفتی سن جفتتون برابره پس دیگه من هیچ چیزی به ذهنم نمیرسه.احتمالا همون اعتماد به نفس و اینجور چیزاست.شاید خوب بلده حرف بزنه یا از اینجور ریزه کاریاست.

من نمیدونم.ولی اگر سنت پایین بود من این رو میدونم پسرا جذاب خانومای سن بالا میشن(اینکه چرا چندین دلی ...

من فکر میکنم چهره اش مرد پسند تره

چون واقعا هیچ حرکتی واسع جلب توجه نمیکنه پس علتش همینه اون و به شدت چهره ای مغروری داره

دلیل ت چی بود حالا بگو ما هم بدونیم؟

پسرا در حالت کلی جذب زن سن بالا میشن دلایل زیاده.یکیش عاطفیه به طور پیشفرض در نظر میگیرن که قرار نیست زنه خیلی نق بزنه و اذیت کنه و پخته تره و قرار نیست بازی های احساسی راه بندازه و بیشتر حمایتگر عاطفیه(البته این خوب نیست همیشه در روانشناسی بهش میگن عقده مادر که دیگه توضیحش نمیدم طولانی میشه)یه دلیل دیگشم که خیلی رواج داره اون حالت ظاهریش هست که دیگه واردش نمیتونم بشم.

من فکر میکنم چهره اش مرد پسند تره چون واقعا هیچ حرکتی واسع جلب توجه نمیکنه پس علتش همینه اون و به شد ...

شاید.ولی من به عنوان یه پسر توجه نمیکنم که کی چهره ش مغروره کی بی اعتماد به نفس یا با اعتماد به نفسه.اکثر پسرا به این چیزا توجه نمیکنن

شاید.ولی من به عنوان یه پسر توجه نمیکنم که کی چهره ش مغروره کی بی اعتماد به نفس یا با اعتماد به نفسه ...

اهوم پس در حالت کلی ظاهرش هستش اینم بگم من کلا کنار زشت ترین دختر هم قرار بگیرم خواهان اون بیشتر از منه

اهوم پس در حالت کلی ظاهرش هستش اینم بگم من کلا کنار زشت ترین دختر هم قرار بگیرم خواهان اون بیشتر از ...

آنقدر بی اعتماد به نفس نباش لطفاً.من گفتم قبل تر هم.صورت اکثر زنان برای مرد به طور غریزی جذابه.پس به صورت نیست.