2821
2789
عنوان

عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 32 پست

خانواده شوهرم روز بعد از عروسي هرچي كادو جمع شده بود با شاباش ازمون گرفتن، تازه كادوهايي كه نزديكان و دوستاي من داده بودن هم ميخواستن بگيرن ميگفتن مگه خيريه باز كرديم بيان شام بخورن فاميلات؟ 

حيوانم آرزوست 😞😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابام قبل فوتش یه اتفاق عجیب براش افتاد ک هنوز من و مامانم موندیم تو ای قضیه

اخرای عمرش ک البته جوون هم بود بدهی زیاد دور وبرش بود به هرررر دری میزد نمیشد 

من میفهمیدم چقد سختی بخودش میده بخاطر ما

منم دانشجو ازاد

خیلی تو فکر بود بدجوری تحت فشار بود یه هفته قبل از فوتش تو زمستون بود بارون شدید میود شب با مامانم میرن داروخونه

تو راه برگشت کف خیابون یه زن و یه پسر بچه دست میگیرن جلو ماشین که بابام سوارشون کنه

بابام سوارشون میکنه

مامانم برمیگرده عقب میبینه زن و بچه خیس نیستن

چترم نداشتن

خانومه یه سکه از جیبش در میاره میده به بابام میگه اینقد غصه نخور مشکلت به زودیه زود حل میشه سبک میشی عین ابر

بعد همونجا میگه نگه دار پیاده میشم

یه هفته بعدش بابام فوت کرد

سکه رو مامانم برداشت

هنوز تا هنوزه نمیدونیم این سکه مال کجاست

آهان يه رسم ضايع ديگه دارن تو عروسي يه نفر دم در ميشينه پول ميگيره اسماشونو رو كاغذ مينويسه با مبلغ، بعدا كادوي نزديكا رو از بلندگو اعلام ميكنن 😂😂😂 خيلي بده

حيوانم آرزوست 😞😞😞
بابام قبل فوتش یه اتفاق عجیب براش افتاد ک هنوز من و مامانم موندیم تو ای قضیه اخرای عمرش ک البته جوو ...

واقعااااااااااوااا خوب عزیزم برین درمورد سکه بپرسین....ب ما هم بگو چی شد

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
خانواده شوهرم روز بعد از عروسي هرچي كادو جمع شده بود با شاباش ازمون گرفتن، تازه كادوهايي كه نزديكان ...

هیچی نگفتی........؟؟😮

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
مامانم از ترس قایمش کرده

خو چرا ؟نبرین بپرسین؟من ک خیییلییی کنجکاو شدم؟فک‌کنم خیلی پولشه.....

مامانم از ترس قایمش کرده

ازاین نوع جریانا شنیدم الان یادم نی بگم😔

آهان يه رسم ضايع ديگه دارن تو عروسي يه نفر دم در ميشينه پول ميگيره اسماشونو رو كاغذ مينويسه با ...

ببخشید کرد هستن؟اخه این رسم کرداس.

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم
دعوا شد اصلا يه وضعي، انگار دزد گرفته بودن ما هم همرو داديم فقط برن از خونه بيرون. 

چ میدونم والا ....اصلا بعضیا ی رفتارایی دارم آدم دوس داره ب جای اونا خودشو خفه کنه....جالب اینجاس قانعم نمیشن ک کارشون اشتباس