2777
2789
عنوان

شک به دعا کردن

151 بازدید | 29 پست

من حدود دوماهه به همه چی شک دارم

حتی تو دلم میگم همهچی خرافاتی بود که بشر برای ندوتستنِ خودش گفت

همهی ما در نتیجه تکامل هستیم

و این دعا و... ها بی تاثیر

اگه شما با دلیل و منطق یا تجربه واقعی میتونید چیزی در این باره بگید میخونم همه رو :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مثال میزنم اگر تونستی تفسیرش کنی

اوکی میشی

زمان مدرسه وقتی امتحان داشتیم معلم ساکت بود

صداشم میکردی شاید فقط یه نگاهی به برگه ات مینداخت شاید حتی میدونست تو شاگردی هستی که جواب رو میدونی اما هول شدی یادت رفته

ولی بازم زیاد کمکت نمیکرد

یا اصلا کمکت نمیکرد

دوران امتحان معلم همیشه ساکته

گاها مثل سنگ میشه

منتظرته خودت به جواب برسی

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

یه مثال میزنم اگر تونستی تفسیرش کنی اوکی میشی زمان مدرسه وقتی امتحان داشتیم معلم ساکت بود صداشم میکر ...

شاید! ولی آدمای اطرافم به حدی احمقن که شک من رو اهریمنی میبینن و منتظرن اتفاق بدی برام بیوفته و بگن دیدی این چوب خدا بود

شما چندسالتونه و اگه بخوای یه چیزی بگی و به خروج من از این سردرگمی کمک کنی چی میگی؟

چرا سر در گم؟ اتفاقا خرافات و ابهاماتش بیشتر سر در گمت میکنه که. اگه دوست داری برو سمت مطالعه نوروساینس. خیلی چیزا برات روشن میشه. تکاملم که خودت میدونی