2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

102 بازدید | 3 پست

سلام من دانشجوی پزشکی ترم ۷ هستم و ۳ سال در زمینه مشاور کنکور فعالیت داشتم 🙋🏻♀️ الان اینجام تا مثل یک دوست همراه دانش آموزا باشم و به جای اینکه هر ماه تیم های مشاوره هزینه های بالا بگیرن بدون واسطه آکادمی و با مبلغ معقول و مناسب به دانش آموزام مشاوره بدم .✨

مشاوره کنکور ماهانه ✅برنامه شخصی سازی ماهانه ✅ بررسی و تحلیل گزارش کار شبانه ✅ تماس هفتگی

اگه سوالی داری میتونی ازم بپرسی

بیشترین سوال من راجب استمراره .. اینکه چطوری حفظش کنیم متاسفانه من هرکاری کنم دوباره کمالگراییه جلومو میگیره

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
بیشترین سوال من راجب استمراره .. اینکه چطوری حفظش کنیم متاسفانه من هرکاری کنم دوباره کمالگراییه جلوم ...

اول از همه باید برنامه ات جوری باشه که بتونی برسونیش نباید بیشتر از توانایی هات باشه

دوم اگر مشاور داری برای فرستادن گزارش کار شبانه و اگه نداری برای اون احساس رضایت خودت باید سعی کنی از اول صبح بری پای درس

سوم حتما شب قبل برنامه روز بعدتر رو بنویس تا صبح که بیدار میشی سردرگم نباشی

چهارم اگه میبینی برنامه یکجا از کنترات خارج شده دوباره برو پای درست با خودت بگو پنج دقیقه میرم سر درس و بعد که شروع کنی دیگه از دلت نمیاد که بری سراغ کار دیگه و میخوای حداقل همون باکس رو تیک بزنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول از همه باید برنامه ات جوری باشه که بتونی برسونیش نباید بیشتر از توانایی هات باشه دوم اگر مشاور د ...

درسته بیش تر از توانایی نباید باشع ولی با زمان محدود چیکار کنم ؟ وقتی میگن از هفت ساعت باید شروع کرد تا برسی 🥲

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY