2789
عنوان

معرفی کتاب

88 بازدید | 14 پست

تو خیلی از تاپیک ها دیدم که برخی از دوستان در مورد اعتماد به نفس و عزت نفس سوال و اشکالاتی داشتن اگر اهل مطالعه هستید کتاب اول عاشق خودت باش رو بهتون توصیه میکنم. امیدوارم مفید باشه براتون

گاهی دلم میخواد دوباره یه بچه کوچک باشم، زانوی زخمى راحتتر از قلب شکسته خوب میشود.

چون در مورد کتاب تاپیک زدید خواستم بپرسم شما برنامه ی پادکستی میشناسید که در حاضر با این وضعیت کار کنه؟

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
چون در مورد کتاب تاپیک زدید خواستم بپرسم شما برنامه ی پادکستی میشناسید که در حاضر با این وضعیت کار ک ...

نه متاسفانه تو تلگرام کانال داشتم که از کار افتادن ولی یکسری سایتها هستن که میتونید ازشون استفاده کنید حالا بستگی داره دنبال چه پادکستی باشید

گاهی دلم میخواد دوباره یه بچه کوچک باشم، زانوی زخمى راحتتر از قلب شکسته خوب میشود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه متاسفانه تو تلگرام کانال داشتم که از کار افتادن ولی یکسری سایتها هستن که میتونید ازشون استفاده کن ...

سایت هم باز نمیشه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
سایت هم باز نمیشه

چرا راوکده داستان تاریخی میزاره بالا میاد ایران صدا هست امتحان کردین؟

چرا راوکده داستان تاریخی میزاره بالا میاد ایران صدا هست امتحان کردین؟

نه این دو برنامه رو نداشتم

فقط کست باکس گوش میدادم

امتحان میکنم، ممنون

ایران صدا که رادیوئه

مگه پادکست میزاره؟

نه این دو برنامه رو نداشتمفقط کست باکس گوش میدادمامتحان میکنم، ممنونایران صدا که رادیوئه مگه پادکست ...

سایت داره عرض کردم بستگی داره دنبال چه پادکستی باشید

سایت سراغ دارید؟

انگیزشی معمولا کتابهای خارجی هستند فک نکنم رایگان باشن

انگیزشی معمولا کتابهای خارجی هستند فک نکنم رایگان باشن

مهم نیست پولی بودنش

فقط اینکه الان سایت باز بشه

مهم نیست پولی بودنشفقط اینکه الان سایت باز بشه

چشم داشته باشم براتون ارسال میکنم