2777
2789
عنوان

کابوس

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 29 پست
برو باشگاه با دوستات برو بیرون کتاب بخون آشپزی کن ب فکر توسعه فردی باش از لحاظ مالی ظاهری فکری

این چیزا تو شرایط الان شدنی نیست

باشگاه هم نمیتونم برم بخاطر قرصایی که سر این موضوع مصرف میکنم نمیتونم فعالیت فیزیکی زیادی داشته باشم

این چیزا تو شرایط الان شدنی نیستباشگاه هم نمیتونم برم بخاطر قرصایی که سر این موضوع مصرف میکنم نمیتون ...

چ شرایطی؟

شرایط منم مث توعه ولی تو انگاری خود آزاری رو دوس داری

حالا باشگاه نمیتونی بری 1000 تا کار دیگه هس برای رهایی از فکر و خیال و نا امیدی و.....

اگه اینجوره تراپی هم بری دردی دوا نمیشه وقتی خودت نمیخوای

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد دوسش داشتی خوش ب حالش ینی از 16 سالگی براش تلاش کردی؟آخه زده 20 سنتون رو

از خودم بیشتر دوستش داشتم با اینکه میدیدم چقدر اذیتم میکنه چقدر غرورمو خورد میکنه چقدر بازی روانی باهام میکنه بازم اینقدر دوستش داشتم حرفاشو باور میکردم تحمل میکردم

چ شرایطی؟شرایط منم مث توعه ولی تو انگاری خود آزاری رو دوس داریحالا باشگاه نمیتونی بری 1000 تا کار دی ...

شرایطی که در حالت عادیش خرج شهریه دانشگاه هم حتی زوری میتونم بدم هرشب باید با استرس بخوابم الانم که بخاطر این وضعیت اینترنت از کار هم بیکار شدم

شرایطی که در حالت عادیش خرج شهریه دانشگاه هم حتی زوری میتونم بدم هرشب باید با استرس بخوابم الانم که ...

منم شهریه دانشگاه رو دارم خب منم شاغلممم

نت ک درست میشه بالاخره

ولی تا اون موقع سرگرم کن خودتو

منم شهریه دانشگاه رو دارم خب منم شاغلمممنت ک درست میشه بالاخره ولی تا اون موقع سرگرم کن خودتو

دیگه چیکار کنم تعارف که نداریم صادقانه بگم اینقدری ازارم داده و حسرت رو دلم گذاشته فقط تنها چیزی که حالمو خوب میکنه اینه که یه نفرو داشته باشم فقط دروغ نگه و دوستم داشته باشه و ازارم نده یعنی فقط همین ولی نمیفهمم مگه چقدر خواسته زیادیه که لایق همینم نیستم؟ اینقدر این منو شکنجه داده عقده ساده ترین چیزا رو دلم مونده

دیگه چیکار کنم تعارف که نداریم صادقانه بگم اینقدری ازارم داده و حسرت رو دلم گذاشته فقط تنها چیزی که ...

ببین من 21 سالمه هیچ وقت تو رابطه نبودم ن اکس دارم ن نکس پیشنهاد هم داشتم ن زیاد ولی خب بالاخره رد کردم همه رو چون انقد خیانت دیدم اطرافم ک اصلا اعتماد ندارم ب جنس مخالف ماشالا همه هم تنوع طلب ی خوشگل تر ببین آب از دهنشون آویزون میشه!!!!!

بیخیال رابطه شو خدایی زبان بخون و یادبگیر الان میگی نه شرایطش ندارم و فلان بابا دنبال شرایط خوب نباش خودت باید کم کم تلاش کنی تا خلاص شی 16 سالگی هم واسه تجربه رابطه خیلی زود بوده برات بیخیال دیگه الان گذشته....بزار یکم ز

بزرگتر شی شرایطت رو بساز امیدوارم ی دختر خوشگل بیاد تو زندگیت ک جبران تمام نداشته ها شه

ببین من 21 سالمه هیچ وقت تو رابطه نبودم ن اکس دارم ن نکس پیشنهاد هم داشتم ن زیاد ولی خب بالاخره رد ک ...

میدونم منم اگه هیچوقت تجربش نمیکردم الان اینجوری نبودم ولی نمیدونی این موضوع چقدر برای من سنگین بوده که هنوز بعد ۶ ۷ ماه زندگیم مثل قبل نشده یه بار خودکشی کردم هنوز روزی هزاربار یادم میفته و قلبم تیر میکشه

میدونم منم اگه هیچوقت تجربش نمیکردم الان اینجوری نبودم ولی نمیدونی این موضوع چقدر برای من سنگین بوده ...

میخوای اگه دوست داری باهم برنامه بریزیم برا توسعه فردی؟مثلا هر روز ی تایم خاصی زبان بخونیم یا چمیدونم کارای روز مره رو گزارش بدیم...

این تنها کمکی ک از دستم بر میاد

چمیدونم باید خودتو نجات بدی از این منجلاب دیگه

میخوای اگه دوست داری باهم برنامه بریزیم برا توسعه فردی؟مثلا هر روز ی تایم خاصی زبان بخونیم یا چمیدون ...

زبانم تقریبا فوله از نظر مشغول بودن هم که به اندازه کافی دارم توی فشار کاری و درسی دست و پا میزنم ولی فایده نداره واقعا هیچ علاقه ای به زندگی کردن ندارم همش یادم میفته و این افکار که مگه من چم بود مگه من چی کم گذاشتم مشکل من مگه چیه چرا باید اینقدر راحت یه نفر جایگزین من شه چرا هدفیو که من ۴ سال براش زجه زدم الان یه نفر دیگه جای من باید زندگی کنه؟ مگه من ادم نیستم؟ دارم الان بخاطر چی هنوز جون میکنم وقتی بقیه باید زندگی کنن من فقط تماشا کنم و حسرت بخورم؟

زبانم تقریبا فوله از نظر مشغول بودن هم که به اندازه کافی دارم توی فشار کاری و درسی دست و پا میزنم ول ...

وای من هرچی میگم برمیگردی سر خونه اولت.....برو تراپی داداش اگه انقد دغدغه ات زیاده پس کی وقت میکنی به این همه چیز منفی فک کنی؟

وای من هرچی میگم برمیگردی سر خونه اولت.....برو تراپی داداش اگه انقد دغدغه ات زیاده پس کی وقت میکنی ب ...

من خودم نمیخوام به این چیزای منفی فکر کنم دست خودم نیست اینقدر این موضوع برام دردناکه هرچیزی ممکنه یهو برام یاداوری کننده باشه و حالمو شدید خراب کنه

من خودم نمیخوام به این چیزای منفی فکر کنم دست خودم نیست اینقدر این موضوع برام دردناکه هرچیزی ممکنه ی ...

خب ب نظر خودت چی حالتو خوب میکنه؟

ن واقعا چی حال دلتو خوب میکنه؟سفر،گشت و گذار یا چی؟