2777
2789
عنوان

کابوس

200 بازدید | 29 پست

دوباره تا صبح خوابشو دیدم و واقعا شکنجه شدم هنوز حالم خرابه هیچکس هم ندارم باهاش حرف بزنم نمیدونم دیگه چقدر باید بگذره که بتونم باهاش کنار بیام کثیف تر از آدم خیانتکار هم مگه داریم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید طرف مقابلت دلیل دیگه ای داشته باشه نمیگم کار درستیه اما شاید باید از زاویه اون هم نگاه کنی

نه دیگه داری توجیه میکنی خیانت رو!!!!

اون از اول چشمش باز بوده میتونسته وارد رابطه نشه اگه دلش ب هر دلیلی با ایشون نبوده

شاید طرف مقابلت دلیل دیگه ای داشته باشه نمیگم کار درستیه اما شاید باید از زاویه اون هم نگاه کنی

خیانت هیچ توجیهی نداره مخصوصا برای کسی که ۴ سال همه جوره زندگیمو براش گذاشتم همه اذیتاشو تحمل کردم آخرش یهو یه نفر دیگه رو بیاره که حسرتای ۴ ساله ی منو بجای من زندگی کنه

نه دیگه داری توجیه میکنی خیانت رو!!!!اون از اول چشمش باز بوده میتونسته وارد رابطه نشه اگه دلش ب هر د ...

عزیزم من نگفتم دلیلش اینه دلش با ایشون نبوده! گفتم از زاویه های متخلف نگاه کن ببین چیزی براش کم گذاشتی هیچ وقت توجیه نکردم که آره اگه دیدی کم گذاشتی مقصر نبوده اتفاقا بوده خیانت چیز قابل بخششی نیست اما میگم حداقل میتونه بگه من هم مشکلی داشتم من هم کم گذاشتم منم باعث شدم یا نه

ذهنتو مشغول کن خیلی مشغول اونقدی ک وقت نداشته باشی ب فکر کردن بهش البته ک فراموش کردن ی پروسه زمان ب ...

الان که اینترنت هم قطع شده کل کار و زندگیم بهم ریخته فقط زندگیم شده نا امیدی و تاریکی

خیانت هیچ توجیهی نداره مخصوصا برای کسی که ۴ سال همه جوره زندگیمو براش گذاشتم همه اذیتاشو تحمل کردم آ ...

خب دیگه من فکر کردم شاید طرف مقابل کم و کثری داشته وقتی نداشته دیگه حرفی نمیمونه...تو باید سعی کنی با شرایط کنار بیای و خودتو قوی تر کنی