2777
2789
عنوان

خسته شدم واقعا

183 بازدید | 7 پست

وقتی نت قطع اخه چرا امتحانات رو مجازی میکنید و سطح سوالات هم می برید بالا با این اینترنت اخه چجوری میشه تقلب کرد ؟!!من خودم به شخص دوست دارم حضوری برم امتحان بدم با سطح سوالات آسون تا به جای اینکه از ساعت ۷ صبح تا الان هی تو سایت بودم تا باز بشه امتحان بدم اخرشم نشد الان کی جوابگو هست هرچی اسکرین گرفتم تماس گرفتم بی پاسخ بود نه بله نه روبیکا هیچ جا نتونستم پیام بدم تا با استادم در ارتباط باشم چرا؟چون خطا میزد خسته شدم واقعا اخه چرا باید اینترنت مملکت دست کسی باشه ک قطع کنه حق طبیعی ادم اینه ک بتونه با بقیه در ارتباط باشه انتظار ندارین ک کبوتر نامه رسون نامه ببره الان امتحان من غیبت خورد دوباره باید این درس رو بردارم و هزینه کنم خدایی ببینید آه مردم کی دامنتون رو بگیره

ببخشید اسی

بچه ها من کلی قسط دارم که باید پرداخت کنم

یه وام خونگی داشتم این ماه نوبت من بود ببرم

الان که نت قطع شده

گروهی هم که شماره حساب میدادم قطه

شماره اعضای گروه هم ندارم زنگ بزنم که قسط وام رو واریز کنن برام

چیکار کنم

هر روز که قسط ندم جریمه میره روش

از حادثه لرزند به خود قصر نشینان🌹ما خانـه به دوشـان غـم سیـلاب نداریـم ....ـصائب تبریزیـ❤️🤍🌱️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در نهایت همه چی هم اگه ایدهآل پیش بره، اون مدرک کاربردخاصی نداره. هیچ آوردهای نداره.

بله اینم بخاطر مملکت ما هست چرا بقیه جاها مدرکشون معتبره ک به رشته من میخندن میگن آخرش راننده اسنپ میشی مگه راننده اسنپ چشه وقتی توانایی استفاده از دانشجو ها رو ندارید دانشگاه هارو ببندین

بله اینم بخاطر مملکت ما هست چرا بقیه جاها مدرکشون معتبره ک به رشته من میخندن میگن آخرش راننده اسنپ م ...

بله متاسفانه. دانشگاه و کنکور و درس توی ایران صرفا شده یه

بیزینس پولساز

و هنگام زاده شدن گریانیم، که چرا قدم به این وادی عظیم نابخردان گذاشته ایم.