2777
2789

عزیزم آماری هم حساب کنی، هشت میلیارد آدم مثل شوهر ایشون فکر میکنن و حدود ده میلیون زن تو ایران مثل شما فکر میکنن، پس قاعدتن هشت میلیارد عادی تر از چند میلیونه تفکرشون. شما غیر عادی هستید گلم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه واقعا عادی نیستمن حتی خط سوتینم از رو مانتوم معلوم باشه شوهرم گیر میده 😅

شما واسه چی به من درخواست داده بودی همه حرفاتم همه جا درباره مسایل جنسی زناست آقای نامحترم

لایک نکنید .توروخدا 
منم ترسم همینه نمیدونم به دختر داییم بگم یا نه میترسم زندگیشونو الکی خراب کنم

دلیل نداره چیزی بگی شما

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس ریپ نزنین و تو تاپیکم نیاین.با تشکر فراوان😚

نمیدونم متاهل هستید یا نه اما غیرت بی جا اصلا ،تعیین و تکلیف اصلا، اما وقتی زن و شوهر نظرشون رو بهم محترمانه میگن این حساسیته از اکثر خانمها که بپرسی میبینی چقدر دلچسب هست براشون

روشنفکری به این شکل که گفتید برای توی جامعه هست نه برای زندگی زناشویی

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

تو مملکتی که روشنفکر تو نظر مردم برابر با بیمار جنسیه واقعا نباید انتظار پیشرفت داشت

من این عنوانو زدم چون به این اسم صداش میزنه وگرنه منم حس میکنم که بیماره

روشنفکر اونیه که آزادی بده به طرف یعنی هر پوششی که بخواد داشته باشه نه این جوری

یکی میگه حتما باید چادر بپوشی یکی هم اینجوری ،فرقی ندارن زیاد

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

تو قطعا دیوانه ایاونایی هم که جوابتو میدن کم عقلنچون هنوز تشخیص ندادن تو فیکی

این جور افراد رو ندیدی؟

به نظر شما غیر قابل باور هست؟

تاپیک فیک نیست اینجور افراد بسیار زیاد شدن

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

عزیزم آماری هم حساب کنی، هشت میلیارد آدم مثل شوهر ایشون فکر میکنن و حدود ده میلیون زن تو ایران مثل ش ...

منبع امارتونم بگین چک کنیم.. ماشاالله اطلاعاتتون بالاس

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

مردی که عاشقت باشه روت غیرت داره نه اینکه محدود یا مجبورت کنه ولی حساسیت روت داره

روشنفکری مرد به نظر من این هست که کمک کنه به پیشرفتت تو زمینه های مختلف

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️