2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاکولده فک کنماین که مرد عجیب غریب طور تاکید کنه که لباسای تنگ و باز و.... بپوش نشونه کاکولدیهآدم لب ...

منم ترسم همینه نمیدونم به دختر داییم بگم یا نه میترسم زندگیشونو الکی خراب کنم

منم شوهر خاهر شوهرم رو دیدم

دعواش میکنه که شلوار کوتاه بپوش شال نزن جلوباز و کوتاه بپوش

اصلا حس خوبی ندارم به این قضیه

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

منم ترسم همینه نمیدونم به دختر داییم بگم یا نه میترسم زندگیشونو الکی خراب کنم

دخبر داییت بچه ک نیست اگه همکاری میکنه باهاش ینی خودشم دلش میخواد الان ی بچه سال میدونه این گرایش چیه

لطفا مردای گوزباقالی و چوسونه واویلای سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه😒🎀

عزیزم این اسم روشنفکری نیست اگ انتخاب زنش این جور لباسا بود و دخالت نمیکرد میشد اسمش بزاری روشنفکری ...

چند بار خوندم پستمو

عجیبه بقیه بد منظورمو متوجه شدن

واضح نوشتم که

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

تو مملکتی که روشنفکر تو نظر مردم برابر با بیمار جنسیه واقعا نباید انتظار پیشرفت داشت

روشنفکر ینی کاری به لباس زنه نداشته باشه

این که تاکید کنی تنگ بپوش،باز بپوش،فلان مدل بپوش،...همونقدر بده که تاکید کنی خودتو بپوشون،حجاب بگیر و....

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس ریپ نزنین و تو تاپیکم نیاین.با تشکر فراوان😚