2777
2789
عنوان

ناراحتم

127 بازدید | 13 پست

نمیدونم چراا ولی الا شوهرم نمیدونم چش شد خیلی خوب بودیم یه هو گفت بامن حرف زنزن بهش گفتم خوب چرا چی شده حرفی نمیزنه خیلی عصبی ازمن دلیلش نمیدونم خودش هم چیزی نمیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوا آخه چرا یهویی؟چش شده یعنی؟

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
کاریش نداشته باش به موقعش خودش حرف میزنه 

منم همین طور فکر میکنم ولی خیلی دلم میسوزه شاید اشتباهی چیزی گفتم ولی خیلی نرمال بودیم میرم سمتش میگه برو نیا

خیلی سر بسرشون نذارین

بعضی وقتا هر کسی نیاز به تنهایی داره 

هر وقت شروع به صحبت کرد شنونده ی حرفاش باشید مطمئنا اگه چیزی تو دلش باشه با شما در جریان میذاره ولی به شرط صبوری

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ////////////////////////////////// خدا حافظ همگی ، خدا حافظ نی نی سایت 
منم همین طور فکر میکنم ولی خیلی دلم میسوزه شاید اشتباهی چیزی گفتم ولی خیلی نرمال بودیم میرم سمتش میگ ...

حتما دوست دا ه تنها باشه صبور باش ،،،مردا الانه خیلی فشار روشونه درکش کن بعدا از دلت در میاره

اللهم عجل لولیک الفرج
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز