2777
2789

عزیزم منم خودم داشتم سریال میدیدم نت قطع شد

چاره ایی نیست یکم صبر کن تا بیاد بعد با خیال راحت

تر و تمیز فیلم ببین بجاش الان کارای عقب مونده تو انجام بده

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو سایت بیا تو کره

Bakoree.ir

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
عزیزم منم خودم داشتم سریال میدیدم نت قطع شد چاره ایی نیست یکم صبر کن تا بیاد بعد با خیال راحت تر و ت ...

وای خیلی حس بدیه سریال درحال پخش ببینی و اینطوری بشه و مشخص نباشه کی نت وصل میشه.. =*)

وای خیلی حس بدیه سریال درحال پخش ببینی و اینطوری بشه و مشخص نباشه کی نت وصل میشه.. =*)

دیگه وصل میشه

تو نهایت تا هفته دیگه فک کن نت اینطوریه بعدش درست میشه دیگه بشین از وقتت استفاده کن یکم تو فضای حقیقی بچرخ کارای عقب مونده تو بکن کتاب بخون....

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕