2777
2789
عنوان

مشکل برادرم

190 بازدید | 15 پست

برادرم آدم خوش صحبتی نیست.یعتی اصلا حرف زدن بلد نیست.

شوخی کردن بلد نیست.همه حرف ها و کوتاه جواب میده به شوخی بقیه یه خنده زورکی میزنه فقط.یک کندی روانی هم داره خیلی دیر جواب میده .

بچه باهوشی ولی نمی دونم چرا اینطوریه

بیست و دو سالش هم هست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب هرکی یجوره دیگه، مهمذاته ولی ناراحت نشی یه وقت ازدواج با اینجور ادما یذره سخته و بردارتم تا خودش ...

همین اتفاقا نگران زنشم.خودشم میخواد عوض شه بلد نیست چه کنه بیچاره

اخه اینطوریه که تا ساعت ها میشینه کنارت باهات حرف نمیزنه این بعدا ازدواج کنه زنش دیوونه میشه

خوب بشینه و حرف نزنه مشکلش چیه

مشکل از شماست که می خوای کسی مطابق میل شما باشه

شما نگران بعدا و زنش نباش

به نظرم شما عجیب تری

هرکسی یه شخصیتی داره نمیشه به زور کسی رو خوش صحبت و خوش خنده کرد

حالا کسایی ک به قول خودشون شوخ طبع هستن با همه شوخی دارن توقع دارن همه هم مثل خودشون باشن البته شوخ طبع از نظر خودشونه خیلیا دیگ مرز بی شخصیتیو رد کردن!!

تو آرزوهامون یه پوشه هست به اسم"حسرت به دل" که قشنگترین آرزوها توشه :)

خوب بشینه و حرف نزنه مشکلش چیهمشکل از شماست که می خوای کسی مطابق میل شما باشهشما نگران بعدا و زنش نب ...

خودشم نمیخواد اینطوری باشه هیچ دوست رفیقی تا حالا نداشته .این اذیتش میکنه خودش میخواد عوض شه کسی هم بلد نیست کمکش کنه از مشاور هم خجالت میکشه میگه چی برم بگم .بگم نمی تونم حرف بزنم؟خوش صحبت نیستم چی بگم ؟

حالا کسایی ک به قول خودشون شوخ طبع هستن با همه شوخی دارن توقع دارن همه هم مثل خودشون باشن البته شوخ ...

دقیقا مثلا یکی از فامیلامون اینقدر با همه چه بزرگ و چه کوچیک شوخی میکنه که مرزهای احترام و ادب رو کلا جابجا کرده. هرچیزی یه حدی داره

همین اتفاقا نگران زنشم.خودشم میخواد عوض شه بلد نیست چه کنه بیچاره

اگهخودش میخواد عوض شه باید شماهم کمکش کنید یجوری رفتار کنید انگار واقعا شخصیت شوخ طبعه البته اگه واقعا عاشق یه دختری بشه ازین رو به اونرو میشه