2777
2789
عنوان

دلم میخواد برم سر کار

134 بازدید | 15 پست

icon دلم میخواد کار پیدا کنم حداقل نصفه روز که پسرم مدرسه است

واقعا تو این زمونه زن باید دستش تو جیب خودش باشه

شوهرم نمیزاشت برم سر کار منم گوش به حرفش بودم

حالا میفهمم چقدر اشتباه کردم

دخترا خواهشا سعی کنید تا از نظر مالی مستقل نشدید ازدواج نکنید اشتباه منو نکنید

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منی که کار داشتم و ولش کردم🤣😂

حیفه اگه میتونی ادامه بده

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
هنوزم دیر نیستچند سالته؟

۳۹ سالمه عزیز .یه جا رفتم مدرک فوق دیپلم میخواستن من ارشد بودم فقط آقاهه سنمو که فهمید برگشت گفت ماشالا بهت نمیاد فکر میکردم نهایت ۳۰باشی..

خلاصه خوشم نیومد جای اینکه از مدرک و شرایط کار صحبت کنه زد به جاده خاکی منم پشیمون شدم برگشتم

البته ن هرکاری .منوخودم فقط کاردولتی دوسدارم صبح تاطهر وگرنه کار شرکتی اینازیاده

منم همینطور. ❤️🩹

مایی که کل وقتمونو صرف تحصیل و کار کردیم عوضش الان مجردیم و فک نکنم دیگه تو این وضعیت بشه ازدواج کرد

عزیزم تا ازدواج نکردی یه مشکل داری،،

وقتی ازدواج کردی هزاااااااار مشکل

کاش من یکی داشتم این حرفا رو بهم میگفت متاسفانه خواهرام همش جوری برخورد میکردن انگار سنم رفته بالا و تو خونه موندمهمش ۲۳سالم بود😓

اینجاکارهس یعالمه کارخونه هس،فروشگاه هس ولی من دوسندارم ۷صبح بری ۷شب بیای چی ازززندگی میفهمی متاهلم ...

اون که بله

اما بعضی کارها تایمش ۷ونیم تا ۳ هست

یا تا دو ونیم

نمیگم حقوقش کافیه تو این شرایط، ولی همین که توی مسیرش قرار بگیری هزار تا در ممکنه به روت باز بشع

یک پیشنهاد کاری بهتر ، وام های خوب یا خیلی شرایط دیگه که تو رو در مسیر پیشرفت قرار بده

اما از توی خونه نشستن هیچی درنمیاد واقعا🙏🥲

عزیزم تا ازدواج نکردی یه مشکل داری،،وقتی ازدواج کردی هزاااااااار مشکلکاش من یکی داشتم این حرفا رو به ...

عزیزم شما عوضش الان خونه زندگی خودتو داری، خانواده داری. من ۲۷ سالمه تالا فرصت نکردم حتی به ازدواج فک کنم. همش درگیر درس کار. ناشکری نمیکنم ولی واقعا از یه سنی به بعد تنهایی ادم رو به شدت ازار میده

🔥I ain't waitin and wishin...oh i got that ambition🔥