2777
2789
عنوان

درصدای قلم چی

177 بازدید | 13 پست

با اینکه پارسال رتبم تو منطقه یک زیر ۵ هزار بوده

ولی ازمون های موسسات رو که میزنم رنج ۵۰ هست

اون روزی رفتم کانون رو نگاه کردم دیدم بچه هایی که دندون قبول شدن حداقل تراز ۷ هزار رو داشتن

من تراز کانونیم بیشتر از ۶۵۰۰ نمیشهههه !!😭

میشه اگر تجربه ای دارید بگید به خصوص در درس فیزیک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه که ۷۰۰۰ نبودن. فقط بعضیا

داشتیم کسی که حتی ۵۹۰۰ بوده پزشکی اورده

تراز تو تراز خیلی خوبی حساب میشه. چون خودتم میدونی ازمون های قلمچی توش تقلب زیاد میشه اگه همینجوری بتونی ثابت نگهش داری تا تیر نتیجه میگیری قول میدم

من ۶۲۰۰ هست امید به تهران دارم 🙂با تراز نمیشه گفت که

درسته ولی خب جدول قبولی های کانون رو که میدیدم حقیقتا تک و توک با تراز متوسط قبول شده بودن

گفتم شاید یکی ترازش بالا باشه و از تجربیاتش بگه

شما برای درس فیزیک چیکار میکنی

از قدیم هر کیو دیدم که ترازش رفته بالا دوتا کار رو محکم انجام میداده برای درصداش

اول آزمونایی که میداده میشسته دوباره مطالعه و حل میکرده تا ببینه کجا اشتباه کرده و دلیل اشتباهش چی بوده

بعد حداقل باید روزی ۳۵۰تا تست بزنی از روزی ۱۵۰شروع کن و برو بالا

من ماز میدادم توی قلمچی ترازم حدود۶۳۰۰...۶۴۰۰اینا میشد قبول شدم مهم امتحان نهایی هست

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

به تراز قلمچی ربطی نداره رومعدل میچره و معدلت مهمه.بعد حتی تراز کنکورم به تراز قلمچی اونقدر ربط نداره من قلمچیم ترازام به زور به ۶۵۰۰ می رسید اکثرا حول ۶۱۰۰ بود قبل عید که تراز کنکور ۱۰۴۰۰ داد حدودا.. نهایی روخوب بدی میتونی بیاری دندون

همه که ۷۰۰۰ نبودن. فقط بعضیاداشتیم کسی که حتی ۵۹۰۰ بوده پزشکی اوردهتراز تو تراز خیلی خوبی حساب میشه. ...

میدونید همش مثل پارسالم ناامیدم چون خیلی رتبم لب مرزی شد

همش خودم رو نفرین میکنم یا دنبال مقصر میگردم که چرا نشد

تو خونه ام خیلی تحت فشارم

خیلی سخته با این روحیه ادامه دادن....

وقتی ندونی که آخرش قراره چی بشه

میدونید همش مثل پارسالم ناامیدم چون خیلی رتبم لب مرزی شدهمش خودم رو نفرین میکنم یا دنبال مقصر میگردم ...

عزیزم پارسال ترازات همینقدر بود؟همین جوری میخوندی که نتیجه نگرفتی؟صددرصد نه. قطعا راهتو اصلاح کردی یه کارایی که باعث شد قبول نشی دیگه انجام ندادی