ن فقط دوس دارم بدون ارواح چقد قدرت دارن تو این دنیا
خب واسه همین گفتم نظر اوشو رو بخونین. شاگردای اوشو ازش پرسیدن بعد از مرگ چه اتفاقی میفته؟ گفت مثل شمعی هستیم که خاموش میشه همین!!! اما اگه دنبال این بریم که یه سری حقشون ضایع میشه تو این دنیا اونوقت به این میرسیم که هیچ عدالتی وجود نداره و همهٔ اینا فقط شعاره و سرمون رو گرم کردن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا رحمتشون کنهمن الان عروس هلندیم از دست دادم ۷ سال داشتمش خیلی برام سخته خوابشم نمیبینم
مرسی گلم خدا رفتگانتا رحمت کنه
آخی عزیزم میدونم خیلی سخته . والا خیلی کم میشه پرنده بیاد به خواب ولی انشالله میاد. فقط بدون مرغ بهشتن اینا و خدا هم گفته هر جنبنده ای بازگشتش ب سوی خداست
خدا رحمتشون کنهمن الان عروس هلندیم از دست دادم ۷ سال داشتمش خیلی برام سخته خوابشم نمیبینم
وای دختر .منو ببخش.ولی کلی به این حرفت خندیدم فکر کردم نوشتی عروسمون هلندی بود امروز فوت کرده. میخواستم بنویسم چطوری باهاش آشنا شده بودین تو ایران فوت کرده یا هلند.ببخش کلی خندیدم .خدا دلتو آروم کنه وابستگی به حیوانات واقعا سخته
زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن