2777
2789
برامن اضافه نشده چون عضو کمیتم زودتر میریزن باور نکن

دهک ۱تا ۳ رومگه ۲۵ ام نمیریزن ؟

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

کالابرگ میدن باید ثبت نام کنی

کالابرگو دادیم به خانومی که میاد نظافت ساختمون

گوشت شده کیلویی ۱۷۰۰

با یه تومن کالابرگ چی میشه واقعا

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️چه جوانانی اسماعیل،میبینی؟ چه جوانانی!! بسیاریشان هنوز صورت عشق را برسینه نفشرده اند😔💔خدایا به کشورم عزت،سربلندی و افتخار ،به هم میهنانم سلامتی،خوشبختی،پول و آرامش بده🤲🏻خدایا دست اهریمن و شیاطینو از کشور قشنگمون کوتاه کن♥️نذار وجبی از این خاک دست غیرایرانی بیوفته🥺خدایا جوونا و نوجوونای این مرز و بوم آینده سازان این کشورن،پناهشون باش🥰😍خدایا کشورمو در اغوش بگیر💕🤲🏻🥺درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام🩵⭐️💫

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مرسی عزیزم الان از این هشت تومنی که به من و شوهرم دادند، ماهی چند تومن رو میشه وسیله خرید؟

دوتومن می تونین بخرین تا ۴ ماه

ینی ماهی دوتومن

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
بچه ها میشه به من بگید دقیقا چجوری باید از کالابرگ استفاده کنم و چی میتونم باهاش بخرم؟

کد بزن ببین اومده واسهت یا نه برو فروشگاه یا سوپر مارکت بپرس ببین فروش دارن یا نه

گفتن یازده قلم ولی خیلی جاها میذارن همه چی برداری

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔
یارانمم هرماه با حقوقم میریزن

اولین بار میشنوم دوستمم امدادی هست بیستم حقوق.بیست و پنجمم یارانه میگیره

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اولین بار میشنوم دوستمم امدادی هست بیستم حقوق.بیست و پنجمم یارانه میگیره

جالبه .نمیدونی چقد حقوق میگیره ؟

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               
کد بزن ببین اومده واسهت یا نه برو فروشگاه یا سوپر مارکت بپرس ببین فروش دارن یا نهگفتن یازده قلم ولی ...

عزیزم من اولین بار که میخوام از کالابرگ استفاده کنم

ممکنه بهم بگی چه کدی رو بزنم💐

عزیزم من اولین بار که میخوام از کالابرگ استفاده کنم ممکنه بهم بگی چه کدی رو بزنم💐

۱۴۶۳#*۵۰۰*

اینو بزن به تعداد افراد خانواده هر نفر ۴ تومن باید شارژ شده باشه ولی هر ماه فقط ۱ تومنش قابل خریده

کد بزن بعد مشاهده موجودی بعدم کد ملی سرپرست خانوار

دقت کن که این کد باید با سیمکارت سرپرست خانواده بزنی تا کل موجودی نشون بده

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔
۱۴۶۳#*۵۰۰*اینو بزن به تعداد افراد خانواده هر نفر ۴ تومن باید شارژ شده باشه ولی هر ماه فقط ۱ تومنش قا ...

یه دنیا ممنون

عزیزم من کد رو با شماره ی همسرم زدم و نوشته بود هشت میلیون موجودی داره

ما دهک نه هستیم، الان چجوری باید از این پول استفاده کنیم؟

بریم مغازه و بگیم ما کالابرگ میخوایم؟

یه دنیا ممنونعزیزم من کد رو با شماره ی همسرم زدم و نوشته بود هشت میلیون موجودی دارهما دهک نه هستیم، ...

یعنی دو نفرین ؟چون برای هر نفر ۴ تومن شارژ شده

هر ماه یه تومنش می تونی خرید کنی

گلم من نمیدونم برای دهک ۹ تاریخ خرید کی هست ولی همین روزاست می تونی از فروشگاه یا سوپری که کالابرگ میدن بپرسی

تو این ماه می تونی ۲ میلیون ازش خرید کنی

توی فروشگاه ها فقط از یازده قلم اساسی می تونی برداری و بعضی سوپریا میذارن هر چی خواستی برداری

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔