bigmary مدیر استارتر عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 68 عنوان تنبیه بدنی 461 بازدید | 14 پست نسل ما خدایی با تنبیه بدنی بزرگ شدچی شد؟از بینمون چقدر آدم بزرگ دراومداین نسل جدید خدایی خیلی لوس باراومدنیه وقتا لازمهمن خیلی وقت دلم نمیومد انجام بدمدو سه بار بلاخره انجام دادم دیدم چه تاثیر زیادی داره 1404/10/23 | 09:31 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_مهرک عضویت: 1392/12/06 تعداد پست: 722 اصلا و ابدا خوب نیستزور تو بیشترهاون قدرت دفاع در برابرت نداره و نسبت به تو احساس ضعف می کنهو روزی که بزرگتر بشه حدود ۱۵ سال تلافیهاشو سرت درمیارهشک نکندیدم که میگمفقط سیاست داشته باشقهر کناز چیزهایی که دوست داره موقتی محرومش کنداددزدن و کتک زدن تو انسان عقده میسازه آن روز که سقف خانه ها چوبی بود! گفتاروعمل درهمه جا خوبی بود! امروز بنای خانه ها سنگ شده! دلها همه با بنا هماهنگ شده!
آیدای_شاملوووو عضویت: 1404/10/17 تعداد پست: 488 کاش خدا بچه رو به کسایی میداد که لیاقت داشتن دقیقا..خیلیا لیاقت ندارن💔💔اونوقت کسایی ک واقعااا لایق پدر یا مادر شدن هستن خدا بهشون بچه نمیدهفک کننن خدا مسئولیت یکی از بنده هاشو بهت بده بعد تو بزنیش😑😑💔خب اون نسل قدیم بودهه تفکرات قدیمی بودن Love is love🙂🏳️🌈 دوازدهمین اکانتمه،نینیار خسته نباشی😉
bigmary مدیر استارتر عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 68 اصلا و ابدا خوب نیستزور تو بیشترهاون قدرت دفاع در برابرت نداره و نسبت به تو احساس ضعف می کنهو روزی ک ... والا الان ۱۶ سالشه
مامان_مهرک عضویت: 1392/12/06 تعداد پست: 722 الان احساس موفقیت تو تربیت داری و مجبورش کردی به حرفا گوش بدهو فکر میکنی اوضاع خوبه چون از اجبار بوده ، کینه میشه براش نکن که نتیجه کینه هاش رو الان نمیبینی حتی اکه نشون بده که فراموش کرده آن روز که سقف خانه ها چوبی بود! گفتاروعمل درهمه جا خوبی بود! امروز بنای خانه ها سنگ شده! دلها همه با بنا هماهنگ شده!
مامان_مهرک عضویت: 1392/12/06 تعداد پست: 722 والا الان ۱۶ سالشه خوب دیگه بدتر تو ۱۶ سالگی زدیش؟ غرپرش رو خورد کردیکینه میشهمیره سمت دوستاشدرد دلهاش ، محبتهاش همش میشه بیرون از خونه دختره یا پسر؟ بهجای اینکه باهاش تو این سن دوست بشی ، میزنیش؟واای از نتیجه ای که قراره در آینده ببینیالبته که مشکل از دورانکودکیشه که ایراد داشته که الان تو این سن فکر میکنی باید بزنیش آن روز که سقف خانه ها چوبی بود! گفتاروعمل درهمه جا خوبی بود! امروز بنای خانه ها سنگ شده! دلها همه با بنا هماهنگ شده!
bigmary مدیر استارتر عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 68 بهترین نوع تنبیه بدنی با قانون و حساب شدس واقعا درستهبدون وحشی بازی عالیه
bigmary مدیر استارتر عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 68 بلهمنخودمبا فلکتنبیه میکنم چه جالب گلممنم با فلک تنبیه میکنمبیاید شخصی
lolisa عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 88 چه جالب گلممنم با فلک تنبیه میکنمبیاید شخصی یه ساعت دیگه میام گلمسر کارم
bigmary مدیر استارتر عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 68 یه ساعت دیگه میام گلمسر کارم البته گلم من کف دستی هم میزنمایه خانومی خدا خیرش بده فکر میکنم اسمش یلدا بوداون اصلا تنبیه کردن رو یادم دادیکم وسواسی بود شک کرد بهم بلاکم کرد
lolisa عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 88 البته گلم من کف دستی هم میزنمایه خانومی خدا خیرش بده فکر میکنم اسمش یلدا بوداون اصلا تنبیه کردن رو ی ... منم