2777
2789
عنوان

اونایی که میان میگید شوهر میخواید

4787 بازدید | 179 پست

با دعا و صلوات شوهر خیرات نمیکنن چرا فکر میکنید با دعا شوهر گیرتون میاد در ضمن الان تو ابن وضعیت کی زن میگیره اخه بدبختی زن هم میگیرن به سال نشده جدا میشن یه تالاری بودی سالگرد عروسی مشتری هاش یه شب رایگان غذا میداد میگفت از هر ۳ ازدواج یکی دوتاش تو سال اول میگفتن جدا شدن شوهر شوهر نکنید بابا درس بخونید هنر یاد بگیرید کار کنید اول از همه مستقل بشید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این قیمتا جوونامون بدبخت مگه جرات میکنن با کسی دوست بشن!!!ازدواج که پیش کش

هم دوست میشن هم ازدواج میکنن از سال ۹۷ همه همینو میگن که گرونیه کی ازدواج میکنه دورو بر من همه حتی اونایی که وضع مالی خیلی خوبی نداشتن هم ازدواج کردن

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

شایدکاردارن پول دارن همچی دارن دنبال همسرن ادمانیازداره به همسر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پس این صف وام ازدواج که این قدر طولانیه کیان؟😂😂😐

چرا جوونارو نا امید میکنید؟

ازدواج در وقت مناسب خودش بعده این که تویه زندگیت یه موقعیت خوبی به دست اوردی خیلیم عالیه

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

درس خوندن و کار و مستقل شدن جای شوهرو میگیره؟

هرچیزی جای خودش

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬