2777
2789
عنوان

دیت اول

226 بازدید | 14 پست

سلام قشنگا خوبید

تو رودربایسی دوست بابام موندم امروز پسرش قرار بیاد حرف بزنیم پسره تا حالا زنگ نزده باباش زنگ زد هماهنگ کرد به نظرتون چیا بپرسم هول نشم😂😂هر توصیه ای دارید بکنید

از قبل فکرنکن چی بپرسی

اونجا حرف پیش میاد

دیت اول هم اکثر مواقع پسر شروع میکنه حرف زدن نگران نباش

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

از قبل فکرنکن چی بپرسی اونجا حرف پیش میاد دیت اول هم اکثر مواقع پسر شروع میکنه حرف زدن نگران نباش

خیلی استرس دارم بعد احساس میکنم پسره خجالتی باشه حتی اسم پسررو نمیدونم فامیلیشو میدونم روم نشد از باباش بپرسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی استرس دارم بعد احساس میکنم پسره خجالتی باشه حتی اسم پسررو نمیدونم فامیلیشو میدونم روم نشد از با ...

وای خب بپرس

عزیزم😂❤️حق داری

استرس و هیجان طبیعی هست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خب این بد نیست که پسره خودش تاحالا زنگ نزده ؟!چند سالشه

۳۰ سالشه

باباش زنگزده ب بابام شمارمو گرفته بعد باباش زنگ زده بهم

بعد بهم گفت با پسرم میایم

ب خانوادم گفتم من جلو باباش چ جوری حرف بزنم روم نمیشه

بعد دیگ بابام این قضیرو ب باباش گفت قرار شد پسره خودش بیاد

میگیم شاید خانوادش ذوق دارن ک افتادن جلو

منم چون تاحالا اینجوری موقعیت نداشتم ک اینجوری خانوادش پیگیر باشن الان استرس گرفتم

از طرفیم حرصم گرفته مگه تو این زمونه بابای پسره میوفته جلو؟؟

اره عجیب بوده اما خب با این فعلا قضاوتش نکن

برو و ببین چه جوریه

میگم الکی نگم نه حداقل ی بار ببینمش چ شکلیه

اره

اره

دوستدارم تو خود استان زندگی کنم ولی این طرف حدس میزنم تو شهرستان خونه داره نمیگم شهرستان بدیه نه اتفاقا امکانات داره ولی من کارم خود استانه میخوام همینجام باشم بخاطر همین قضیه میگم رد کنم

دوستدارم تو خود استان زندگی کنم ولی این طرف حدس میزنم تو شهرستان خونه داره نمیگم شهرستان بدیه نه اتف ...

هر چیزی رو قبل تصمیم حرف بزن باهاش

و الانم که زوده فکردرمورد اینا

اول ببین تو خوشت میاد ازش اون خوشش میاد یا نه