2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 32 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هم فقط همسرم میدونه، دوست ندارم هیچکس دیگه بدونه 😆

منم همسرم میدونه درستم اسمشو نمیدونه.یه بار گفتم تعلیق شدم شماره بده عضو شم گفت بهتر تعلیق شدی 😂

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

ولی خیلیا رو شناختم.دیروز بیرون بودم فکر میکردم بهشون کی میشه بهشون بگم

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

منم همسرم میدونه درستم اسمشو نمیدونه.یه بار گفتم تعلیق شدم شماره بده عضو شم گفت بهتر تعلیق شدی 😂

مال من اگه بفهمه میبوستم میذارتم کنار😔😂

نه تنها این رو برنامه عشق ابدیم اینجوریه

مال من اگه بفهمه میبوستم میذارتم کنار😔😂نه تنها این رو برنامه عشق ابدیم اینجوریه

همسر من کاری نداره بهم ولی یکی دو بار چیزی گفتم .گفت این چرت وپرتا دو کجا خوندی.

میشه مال ایشون رو ببندید در عوض مال منو برگردونید؟!

وای خیلی خوبی.😂

وای خیلی خوبی.😂

خوبی از خودتونه🥲

جدی میگم یه کاربری داشتم از سال ۹۵ اصلا من تاپیک سیاسی و عقیدتی نزدم هیچ موقع نمیدونم چرا بستنش

حتی با کسی هم دعوام نشده

همه ی ما درون خود یک دیکتاتور داریم...🥀

خوبی از خودتونه🥲جدی میگم یه کاربری داشتم از سال ۹۵ اصلا من تاپیک سیاسی و عقیدتی نزدم هیچ موقع نمیدو ...

از نی نی یار پرسیدی؟.ببین با تماماعتراضم به سایت.همیشه یه دلیل داره.شاید تو تاپیک کسی چیزی گفتی.من به خاطر یه ارد دو ماه تعلیق شدم