زندگی دیکتاتوری عجب صفایی دارد ، ریختن خونبیگناهعجب بهایی دارد /بهشون حکم داده حمله کنید سمت مردم بیگناه دست به کلت ،ولی فایده نداره دیگه پیری ، ضد ته حتی معلم دینیم ، دزدین همتون طلای ایرانو بردین روسیه لبنان و لیبی ، خلیج فارس شده خلیج چینی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرجا میریم حرف بزنیم به ثانیه نکشیده میترکونن ادعای ازادی بیانم دارن
همه جا همینه.از دیروز شده ورد زبونم اگر به همه تریبون و موقعیت یکسان داده میشد خیلی چیزا مشخص میشد.
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت
بخدا که دمت گرم آدم مجبوره واگرنه مایه ی شرمه اینجا بودن
انقد مایه شرم که من به کسی روم نمیشه بگم حتی اینجا میام😂حتی به خواهرم.گاهی یه چیز عجیب میگم همسرم میگه رفتی ننه زنک سایت
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت
همه جا منظورت کجاست.؟من تو پلتفرم های جهانی و آزاد ندیدم کسی به خاطر نظر مخالف کسی رو بتونه حذف کنه.
جهانی منظورم نیست.دنیای واقعی بیشتر