2777
2789
عنوان

یعنی میشههههه

170 بازدید | 5 پست

من دبیرستان نمیرم امسال سال اخرمه . رشتم ریاضیه

تو خونه درس میخونم میرم امتحان میدم فقط . یعنی تایمم تو مدرسه هدر نمیره

تو 5 ماه بنظرتون میتونم میانگین 50 درصد بزنم تو کنکور ؟

حماقت کردم تا الان فقط برا نهاییا خوندم هیچیییی تستی نخوندم

معدل یازدهمم 19.5 شد حدودا . دوازدهمم اگه 19.5 اینطورا بشه حداقل از 60 درصد معدل 55 درصدشو میگیرم

حالا بنظرتون تو 5 ماه میتونم میانگین درصدامو به 50 برسونم ؟ خیلی ضعیفم تستی هیچی نخوندم تو این 3 سال

منبع هم دارم . مشکل منبع ندارم

جوگولی بوگولی گوگولی مگولی اگوری پگوری خوخولی قوقولی

فیزیک رو میتونی. ولی ریاضی یکم سخته... شیمی هم که با تجربی یکیه تقریبابنظرم کتاب عبارتنامه رو بخر که ...

شما رشتت ریاضیه ؟

از ریاضی هندسه 11 و هندسه 12 و گسسته و امار رو بخونم میتونم حداقل 30 درصد بزنم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما رشتت ریاضیه ؟از ریاضی هندسه 11 و هندسه 12 و گسسته و امار رو بخونم میتونم حداقل 30 درصد بزنم ؟

عزیزم حسابان رو خوب بخون.مباحث مشتق و حد و مثلثات زیاد میاد تو کنکور.هنوز وقت زیاد داری.حتی به رتبه خیلی عالی هم تو این تایم طلایی باقیمانده میتونی برسی.به این فکر کن که وارد دانشگاه شریف بشی و اینطوری انگیزه بده به خودت.همه درسها رو کامل میتونی بخونی.اول تمرینهای کتاب رو بخون بعد برو سراغ تستها..اینکه میگی برای نهایی خوندی بهترین کار ممکن رو کردی.چون موفق بودن تو تست اول باید مباحث کتاب خوندن بشه.درضمن تستهای کنکور سالهای قبل رو چندین بار بزن.گاهی میبینی یه تستی رو خیلی مشابه کنکورهای قبلی میدن.پایه ات رو خیلی قوی ببر جلو که ان شالله وارد دانشگاه شدی اونجا توی درسها به مشکل برنخوری.موفق باشی.

عزیزم حسابان رو خوب بخون.مباحث مشتق و حد و مثلثات زیاد میاد تو کنکور.هنوز وقت زیاد داری.حتی به رتبه ...

مرسیییی از حرفاتون ممنون که وقت گذاشتید برام اینهمهههه تایپ کردید مرسیییی