2777
2789
عنوان

دوستان عزیز

62 بازدید | 6 پست

میشه راهنماییم کنین به کمک تون نیاز دارم خانواده پارتنرم قبلا برا صحبت و آشنایی خونه مون اومدن چند شب دیگه هم یه جورایی خواستگاری و بله برون تو یک شبه

پذیرایی شیرینی و شربت و چایی و میوه

شربت سرد نیست؟ میگن اول باید چای برد ولی زشت نیست اولش من بلند شم چای بیارم؟

شربت ندین اول که اومدن نشستن یکم بشینین همگی بعد از پنج دیقه شما پاشو چایی بیار

حس میکنم یجوریه اول از همه من بلند شم چای بیارم

ترتیب پذیرایی خواستگاری چجوری باشه بین چای و میوه و شیرینی یا شربت اگر باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حس میکنم یجوریه اول از همه من بلند شم چای بیارم ترتیب پذیرایی خواستگاری چجوری باشه بین چای و میوه و ...

ببین شربت ندین کلا

از قبل هم تمام وسایل چای و فنجان و آماده کنید که سریع باشه ولی حتما خودت باید باشی و بریزی

چایی و ک پخش کردین خواهرت برادرت پدرت یا مادرت شیرینی و پشت سرش پخش کنه البته قبلش پیش دستی هم بزارین براشون چایی و شیرینی و که خوردن میوه بدین

ببین شربت ندین کلا از قبل هم تمام وسایل چای و فنجان و آماده کنید که سریع باشه ولی حتما خودت باید باش ...

اول پیش دستی بزاریم بعد من چای بیارم پشت سرم یکی شیرینی بیاره چند دقیقه بعدش هم میوه؟

من وقتی کامل به همه چای دادم یکی شیرینی بیاره یا نه همزمان بدیم

اول پیش دستی بزاریم بعد من چای بیارم پشت سرم یکی شیرینی بیاره چند دقیقه بعدش هم میوه؟من وقتی کامل ب ...

ببین اول که تو پاشدی چایی بیاری وقتی پخش کردی بلافاصله یکی پیش دستی بزاره و بعد از شما شیرینی بدین وقتی کامل هوردن اونارو با فاصله میوه بدین

میوه و یه ده دیقه بعد از اینکه چایی و خوردن بدین

ببین اول که تو پاشدی چایی بیاری وقتی پخش کردی بلافاصله یکی پیش دستی بزاره و بعد از شما شیرینی بدین و ...

تا به این همه آدم چای بدم و پیش دستی بدیم و شیرینی چای شون سرد شده تو این هوا😂

چون چای با شیرینی میخورن