2777
2789
عنوان

میشه این کاربر بی ادب رو حذف کنین

346 بازدید | 15 پست

من هیچ موقع تاپیک نمیزنم. اما ایشون فحشش رو داد و قفل کرد .

بخاطر یه صحبت در مورد پایان نامه آدم سالم اینطوری فحش میده به مردم؟ معلوم نیست سر چه سفره ای بزرگ شدن

@niniyar

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

من گزارش زدم براشبعد هم معلومه مشکلات روخی داره

باورت میشه اول صبحی دستام یخ کرد از فحش ایشون

والا ما با دشمن ده ساله مون اینطوری حرف نمیزنیم.

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تگش کن گزارش کنیم

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(داروسازم) چو ایران مباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد، به زودی در صور آزادی خواهیمدمید، باافتخار آذری هستم، یاشاسین ایران باشی عزیز آذربایجانیم،

باورت میشه اول صبحی دستام یخ کرد از فحش ایشونوالا ما با دشمن ده ساله مون اینطوری حرف نمیزنیم.

از عمد فحش ميده كه كاربريش حذف شه

هيچي نداره

تو هم الهه

راز موفقيت و آرامش در زندگي چراغ خاموش زندگي كن✨

@studentphd الان باز میاد فحش میده

زدم عزیزم

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(داروسازم) چو ایران مباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد، به زودی در صور آزادی خواهیمدمید، باافتخار آذری هستم، یاشاسین ایران باشی عزیز آذربایجانیم،

از عمد فحش ميده كه كاربريش حذف شههيچي نداره تو هم الهه

خدا شفاش بده واقعا

این حجم از نفرت عجیبه توی وجود یکی

خدا شفاش بده واقعااین حجم از نفرت عجیبه توی وجود یکی

معمولا این جور آدم ها دختر جان فکر میکنن چون به جایی رسیدن وبقیه حرفی بزنن بدشون رو میخوان بیسواد هستن

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

معمولا این جور آدم ها دختر جان فکر میکنن چون به جایی رسیدن وبقیه حرفی بزنن بدشون رو میخوان بیسواد هس ...

باور کن بعید میدونم این آدم به جای خاصی رسیده باشه

اتفاقا این نوع حرف زدنش از تهی بودنش میاد

باور کن بعید میدونم این آدم به جای خاصی رسیده باشهاتفاقا این نوع حرف زدنش از تهی بودنش میاد

بله من دیروز با یک کاربر بحث کردم پرستار بود ولی میپرید به آدم خیلی حق به جانب بود فکر میکرد فقط حرف خودش درسته

این جور آدم ها انتقاد پذیر نیستن فکر میکنن فقط حرف خودشون درسته

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

بله من دیروز با یک کاربر بحث کردم پرستار بود ولی میپرید به آدم خیلی حق به جانب بود فکر میکرد فقط حرف ...

چی بگم

آدم نمیدونه نوع تربیت شون اینطوریه یا تو زندگی مشکل دارن که با یه کلمه معمولی اینطوری طرف شون رو میبندن به فحش و بی احترامی

من حتی انتقاد هم نکردم ازش .ایشون میگفت پایان نامه ارشد رو ۲۰ گرفتم. ما چند تا کاربر گفتیم مبارکه اما ارشد از ۱۹ حساب میشه چون یه نمره مخصوص مقاله هست و جداست. یهو فحش داد بی شعور