nimvajabiiii مدیر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 4381 عنوان شکرگذاری | مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 17 پست شکرگذاری کنم امروز جای غر زدن ، که خدای من ، ممنونم که امروز به من روز جدیدی رو هدیه کردی که برم و مفید واقع بشم.... خدایا ، کمک کن که در زندگیم مفید باشم و منو مقابل چشم های بد حفظ کن...آمین تو نمیدونم ترین حالت ممکنم:) هرکسی بهت بدی کرد خودت دهنش و سرویس کن ، خدا بخشنده است 😉😉😉 1404/10/23 | 07:22 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nimvajabiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 4381 الان تو شرایط حساسی هستیمهر حرفی، جهت دار معنی میشه.تو روال عادی زندگی، شکرگزاری کن عزیزمولی الان و ... هیچ کسی برداشت منفی نکرد عزیزم ، میبینی هرکسی اومد تو تاپیک من همراهی کرده تو نمیدونم ترین حالت ممکنم:) هرکسی بهت بدی کرد خودت دهنش و سرویس کن ، خدا بخشنده است 😉😉😉
nimvajabiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 4381 اهواز چه عالی... الهی شکر ، ان شـاءالله همیشه پر بارون باشه و پر برکت ، و زندگیتون برکت بگیره و خبرهای خوش بیاره 🙃🙏🏻 تو نمیدونم ترین حالت ممکنم:) هرکسی بهت بدی کرد خودت دهنش و سرویس کن ، خدا بخشنده است 😉😉😉